Estratègia digital com a full de ruta per fer créixer el teu negoci

Vols millorar la teva presència a Internet i els teus resultats online? Necessites una estratègia digital, el full de ruta d’accions digitals alineades amb la teva estratègia de negoci per assolir els objectius de la teva empresa.

L’entorn digital està en constant evolució i competició, i el treball que facis en l’àmbit del marketing online condicionarà els resultats i el teu èxit. El més important és que perquè els teus esforços siguin eficaços i eficients, els guiïs d’una bona estratègia.

Saps que tenir una estratègia digital et permet generar oportunitats de negoci a Internet?

 

Si vols posicionar-te a nivell digital i millorar el rendiment del teu negoci, has de treballar el teu marketing digital, ja que tenir presència a Internet és imprescindible i inevitable. En funció dels objectius del teu negoci, el teu pressupost disponible i el tipus d’empresa, les accions de la teva estratègia seran unes o altres; enfoca’t i fes créixer el teu negoci.

Creem estratègies digitals per maximitzar resultats. Vols millorar la teva presència digital? Click to Tweet

Estratègia digital com a full de ruta per fer créixer el teu negoci

Quines accions de marketing necessites?

Has de tenir clar que:

☛ Com més persones arribin el teu negoci, més i millors possibilitats de venda tindrà

☛ Com més destaquis davant de la teva competència, més et diferenciarà

☛ Com més fidelitzis al teu públic objectiu, més a prop estaràs de convertir-lo en el teu client potencial.

T’hem preparat diferents idees per inspirar-te en la teva estratègia de marketing digital. Click to Tweet

Pren nota d’algunes accions que hauries de treballar dins la teva estratègia de marketing:

 

Marketing de continguts

Crear contingut rellevant i d’interès pel teu públic objectiu és una de les tècniques de fidelització que tens al teu abast, perquè es converteixi en futur client.

“El marketing de continguts és un compromís, no una campanya”. És el moment de començar a aportar valor. Click to Tweet

L’objectiu? Crear contingut valuós per atraure, adquirir i cridar l’atenció del teu target (que cal tenir ben definit), a través dels diferents canals que disposis. T’ajudarà a millorar la imatge de marca, establir relacions properes, millorar el teu posicionament als buscadors i t’ajudarà a centrar-te inevitablement amb el teu client.

Les accions no planificades i sense un full de ruta passen factura. A Instint, t’assessorem i et preparem l’estratègia digital que el teu negoci necessita.

 

Posicionament orgànic SEO

La definició simple seria que treballar el SEO fa que el teu lloc web aparegui a les cerques de Google, i com més ben treballat estigui millor posicionat estarà. Els buscadors són una font infinita d’informació, i és imprescindible tenir una pàgina web i uns continguts optimitzats per poder aparèixer entre els primers resultats de cerca.

“El temps posa a cadascú al seu lloc i, si fas SEO, una mica més amunt”. Necessites una auditoria SEO? Click to Tweet

Treballar el SEO On Page, crear continguts de qualitat, utilitzar bé les keywords del teu negoci, tenir una estructura web simple i amigable, … és un imprescindible si vols aconseguir un bon posicionament.

 

SEM o Marketing a buscadors

Vols impulsar el posicionament i la promoció de la teva web a Google, i incrementar les teves conversions eCommerce, atraient més usuaris i fent que les visites es converteixin en vendes? Treballar campanyes d’anuncis de pagament en buscadors t’ajudarà a aparèixer d’una manera ràpida i fàcil a la pàgina de cerques.

La publicitat online és un servei exigent a nivell tècnic que requereix de professionals amb gran experiència en el desenvolupament i l’execució de l’estratègia PPC (pagament per clic) a Google Ads (l’antic Google Adwords). A Instint som GooglePartners.

A Instint som GooglePartners, tenim la certificació de professionalitat, qualitat i bones pràctiques atorgada… Click to Tweet

 

Marketing a xarxes socials

Creus que el teu públic objectiu està a les xarxes? Aleshores t’interessa treballar-les. A les xarxes socials hi ha gent de totes les edats, gèneres, interessos, cultures, classes socials… cal que tinguis en compte a quines, i com ha de ser-hi la teva presència per obtenir el màxim engagement, augmentar el reconeixement de la teva marca i generar oportunitats de negoci.

“Si deixes de fer publicitat per estalviar diners, estàs parant el rellotge per estalviar temps”. Click to Tweet

A més, perquè el teu pla de social media marketing tingui èxit, cal que tinguis en compte dos tipus de publicacions, les orgàniques i les de pagament. Per poder superar les barreres de l’abast orgànic, és imprescindible que dediquis un mínim pressupost mensual a la publicitat de pagament a xarxes socials.

Estratègia digital com a full de ruta per fer créixer el teu negoci

T’hem explicat 4 accions, però a la teva estratègia de marketing tampoc hi poden faltar les campanyes d’email marketing, el blog corporatiu, estratègies de prescriptors o influencers, sorteig i promocions, i moltes més. Explica’ns quins objectius de negoci tens i et dissenyem l’estratègia de marketing digital que la teva marca necessita.

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per a posicionar, vendre i captar clients. Però respon als teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com portar el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar als teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La teva imatge corporativa no s'adapta a l'entorn online?

Vols rebre la nostra Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies