Som assessors estratègics al programa “DigitalCommerce Conca” de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena

Aquest mes de juny, Instint som l’agència de marketing digital escollida per formar part del programa “DigitalCommerce Conca” de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (MICOD), com a assessors digitals estratègics. El projecte té com a objectiu la digitalització del comerç local a través de diferents fases per ajudar als comerços a tenir presència internet, vendre online, tenir una estratègia de comunicació i màrqueting online i digitalitzar els processos de gestió interna de l’empresa.

 

Som l’agència responsable d’auditar i dissenyar un full de ruta estratègic a 30 comerços de la Conca d’Òdena

 

El projecte de la MICOD arrenca amb l’elaboració d’una auditoria i pla estratègic a 40 comerços participants, de diferents municipis de la Conca d’Òdena, dels quals n’assessorarem a 30. Elaborat el full de ruta estratègic, els diferents comerços gaudiran de seminaris i consultories amb altres empreses del territori, i al desembre des d’Instint tancarem el programa, amb l’avaluació de l’impacte del projecte en cadascun dels establiments.

 

Des d’Instint assessorarem comerços, restaurants i parades de mercat amb l’objectiu de digitalitzar el comerç local.

 

El projecte s’emmarca en el pla de suport al comerç de la Conca d’Òdena finançat amb 250.000 euros per la Diputació de Barcelona, una iniciativa que pretén acompanyar el comerç local a fer el salt tecnològic.

 

Som assessors estratègics al programa “DigitalCommerce Conca” de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena

 

Auditoria digital i full de ruta estratègic

Per tal que un negoci sigui eficient i competent davant les necessitats dels mercats, cal estar sempre analitzant els processos de gestió i les actuacions que es dient a terme. Gràcies a les auditories digitals, analitzem els negocis per tal de determinar les seves febleses i oportunitats a l’entorn que els envolta.

 

L’auditoria digital és una oportunitat per crear valor al teu negoci.

 

Sovint el fet d’auditar-nos pot semblar negatiu, però en realitat és totalment diferent: avaluar-nos ens permetrà conèixer les nostres oportunitats, descobrir les nostres febleses per millorar-les, i enfocar-nos a les accions que ens permetin assolir els nostres objectius, com poden ser vendre més o fidelitzar els nostres clients.

Dedicar un temps per valorar i investigar què hem fet fins al moment, ens permetrà avaluar en profunditat les nostres actuacions, conèixer on ens trobem, i millorar l’efectivitat i rendibilitat de les estratègies desenvolupades.

 

✖ #SegueixElTeuInstint si necessites una auditoria digital per impulsar el teu negoci.

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per a posicionar, vendre i captar clients. Però respon als teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com portar el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar als teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La teva imatge corporativa no s'adapta a l'entorn online?

Vols rebre la nostra Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies