Posicionament web

Situa't per davant de la teva competència i millora la visibilitat als cercadors amb una bona campanya SEO.

A Instint busquem la millor estratègia de posicionament web perquè la teva pàgina posicioni, i aconsegueixi un trànsit estable i creixent de clients potencials.

Optimitza i posiciona la teva pàgina web amb una bona estratègia de marketing online SEO i reforça-la amb SEM.

Som especialistes en SEO de qualitat
Potenciem el teu negoci per fer que la teva marca creixi.

Posiciona la teva marca, fidelitza els usuaris, aconsegueix leads i augmenta el trànsit de la teva pàgina web. Per això cal que apareguis en el moment precís que el teu client potencial et necessiti.

Augmenta visibilitat de la teva marca i per tant reconeixement per part del teu públic objectiu. Apareix entre els primers resultats als buscadors i dona a la teva marca el valor que es mereix.

El SEO és una de les estratègies de marketing digital més rentables. Aconsegueix resultats a mig i llarg termini, sòlids, de qualitat, i que perduren en el temps.

Millora l’indexabilitat i el tràfic web.

Fem que no només hi siguis, sinó que destaquis i t’emportis el millor percentatge de clicks.

Tots confiem en les primeres pàgines de Google.
Fem que la teva marca aparegui en les primeres cerques.

AUDITORIA WEB
Analitzem la teva pàgina web perquè estigui optimitzada, i puguis fer créixer el teu negoci a Internet. A través d’una auditoria SEO coneixerem els teus punts forts i dèbils, i totes les oportunitats que tens perquè el teu negoci triomfi online.

AUDITORIA SEO
Estudiem la usabilitat de la teva pàgina web, la velocitat de càrrega, les paraules clau que necessita el teu negoci, la optimització SEO, què fa la teva competència... perquè la teva pàgina web aparegui a les primeres posicions de Google.

SEO on page
Saps el munt de factors interns de la teva web que influeixen en el seu posicionament? Optimitzem el SEO On-site a través de la informació meta, les URLs, el contingut, l’atribut de les imatges, els enllaços interns, el codi HTML i l’estructura de la teva web perquè la teva pàgina posicioni.

SEO off page
Controlem els factors externs que afecten al posicionament de la teva pàgina. Potenciem el Link Building a la teva web perquè Google et doni rellevància, així com les xarxes socials i tots aquells agents externs que condueixen el teu client potencial a la teva pàgina.

SEGUIMENT DE RESULTATS
L’analítica determina l'efectivitat de l’estratègia de marketing digital, per tant és imprescindible controlar-la. Atraus trànsit? Aquest trànsit es tradueix en conversions? Garantim de què han servit els esforços de l’estratègia SEO.

El teu client et troba quan et necessita?