Analítica web

Analítica web com a fase del marketing online per analitzar al detall on som, quina repercussió ha tingut el que hem fet i on volem anar. 

A Instint optimitzem i fem més efectiva la teva inversió en marketing.

Coneixes el teu client? Obtens els resultats esperats?

No és que no tinguis el millor sisè sentit a l’hora de conèixer el teu client, és que res millor que l’analítica web et permetrà conèixer l’eficàcia de l’esforç i la inversió que estàs fent.
Optimitza el rendiment de la teva estratègia de marketing!

En màrqueting digital improvisar no funciona.
Ningú està més perdut que el que no sap on va.

Els informes mensuals de la nostra estratègia de marketing digital ens permetran:

  1. Optimitzar el nostre lloc web per vendre més i captar més leads
  2. Millorar les nostres accions de marketing
  3. Identificar la nostra audiència per connectar millor amb ella.

Què sabem amb una bona analítica web?

Saber quantes persones han visitat la nostra pàgina, com són, quina informació els ha interessat més, d’on venen... ens ajudarà a determinar l’efectivitat de la nostra campanya de marketing.

El comportament ens permetrà conèixer l’efectivitat de les accions que estem fent. Ens troben als buscadors? Entren a la nostra pàgina web a través de les xarxes socials? Des d’on arriba i on arriba la nostra audiència.

Saber com es mou l’usuari dins la nostra pàgina ens ajudarà a crear campanyes més efectives, saber les necessitats de la nostra audiència potencial i oferir-li contingut de qualitat i d'interès.

El més important: els resultats. Han comprat? S’han subscrit a la nostra newsletter? Gràcies a l’analítica web podrem determinar l’efectivitat del nostre embut de conversió.

Google Analytics ens permet controlar l'estat d'un lloc web; es tracta d'un servei d'anàlisi web per obtenir diferents tipus d'informació d'un lloc, com el nombre de visitants o la conversió, per exemple, en qualsevol moment del temps. Amb aquesta informació podrem prendre les millors decisions sobre els aspectes a canviar o millorar, per a l'assoliment dels objectius empresarials.

Controles els resultats de la teva inversió?
La informació que necessites per optimitzar la teva estratègia.