Instint.net es converteix en agència de marketing digital partner de Trustpilot

En temps de pandèmia, l’ecommerce s’ha convertit en el comerç de proximitat, i ha passat de ser un complement dels negocis a un dels principals canals de venda. Vendre a Internet però, no només és tenir una botiga online, sinó que implica factors de gran importància, com un de vital: generar confiança.

? Instint.net s’ha convertit en agència de marketing digital partner de Trustpilot, la plataforma d’opinions més potent del món, que contribueix a potenciar la confiança dels compradors digitals. Trustpilot és una de les fonts internacionals més fiables on els usuaris obtenen opinions sobre empreses i marques per a prendre millors decisions, que inclou un procés de verificació per garantir la seva fiabilitat.

Més del 60% de les persones que encara no han comprat a Internet, no ho han fet per qüestions de confiança. Dada de l’Institut Nacional d’Estadística.

 

Com a agència partner de Trustpilot, des d’Instint.net millorem el recorregut del client dins l’ecommerce, i ajudem als comerços online a generar confiança a Internet, fer-se veure i vendre. Oferim prova social, de manera que el client descobreix les experiències d’altres compradors; fidelització, a través del feedback que es genera, i posicionament web, ja que Google valora positivament que les botigues online apareguin en plataformes externes de verificacions certificades.

? Per a oferir el millor servei ecommerce als nostres clients, a Instint.net també som partners oficials de Google, TrustedShops i Criteo.

Instint.net es converteix en agència de marketing digital partner de Trustpilot

? Lobjectiu: satisfer les necessitats de lusuari i convertir-lo en client.

Tenir un bon producte no garanteix el triomf si no comptes amb una bona estratègia ecommerce, que consideri tot el cicle de compra del client, des del principi fins el final.

Des d’Instint.net treballem al costat dels nostres clients per crear experiències de compra satisfactòries, que tinguin en compte les necessitats de l’usuari i tots els aspectes que impliquen l’experiència d’una bona compra online.

El màrqueting digital s’ha convertit en un imprescindible per a les marques que volen connectar amb els seus clients a través de diferents formats.  I, ara més que mai, l’online ha pres un gran protagonisme per ser una de les opcions més segures, còmodes i l’alternativa en temps de pandèmia.

Instint.net es converteix en agència de marketing digital partner de Trustpilot

? El Covid-19 ha accelerat la digitalització de les empreses

La pandèmia ha pres l’accelerador a la digitalització, que va més enllà de fer créixer el negoci i oferir productes i serveis de venda online. La transformació digital és una revolució per a les empreses, i ha servit com a motor de canvi per a assegurar la supervivència de moltes marques, i millorar processos i models tradicionals obsolets.

La nova normalitat requereix processos més digitalitzats i un canvi cultural dins les empreses, com el teletreball. Enfocats en l’escenari digital, des d’Instint.net ens hem endinsat en el teletreball, que ens ha aportat grans beneficis i oportunitats: seguretat, eficiència i resiliència.

? T’esperem a l’entorn digital.

Instint.net es converteix en agència de marketing digital partner de Trustpilot

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per a posicionar, vendre i captar clients. Però respon als teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com portar el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar als teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La teva imatge corporativa no s'adapta a l'entorn online?

Vols rebre la nostra Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies