Gestionem la teva botiga online Wordpress

La teva botiga online ràpida i senzilla

Dissenyem i desenvolupem botigues online orientades a resultats, per vendre i gestionar eficientment la teva botiga online, a través de diferents plataformes, com Woocommerce.
Es tracta d’un programari de comerç online molt potent i funcional, de codi obert, que ofereix grans avantatges de personalització, millora de funcions i adequació a les necessitats de l’empresa. A més, permet diferents passarel·les de pagament per facilitar el procés de compra del teu client i no perdre cap venda potencial.

Si vols començar a vendre per internet amb pocs productes i de manera àgil, Woocommerce és la teva solució: ràpida, intuitiva i senzilla.

Personalitzem la teva botiga amb un disseny adaptat a la teva imatge

Afegim funcionalitats com la subscripció a newsletter

Personalitzem els diferents camps del teu comerç electrònic

Treballem el SEO amb eines de sobrada reputació

Sincronitza amb altres marketplaces

Ofereix servei
d’atenció al client

Inclou ofertes i descomptes

Gestiona les despeses d’enviament

Gestionem el teu woocommerce per crear una botiga online de referència

Versatilitat i usabilitat

La gran capacitat de personalització que ofereix la plataforma permet dissenys web intuïtius i estratègicament pensats, d’acord amb els objectius de la teva marca.

Web/blog + eCommerce

Ens encarreguem d’integrar la teva botiga als teus proveïdors logísitcs d’enviament, pagament, marketing, etc., de manera senzilla i segura.

Passarel·les de pagament

WooCommerce inclou la possibilitat d’acceptar les principals targetes de crèdit, PayPal, transferències bancàries o pagament contra reembors. Més de 140 passarel·les de pagament locals integrades.

Codi obert

WooCommerce es va crear pensant en els desenvolupadors. Amb el seu potent i robust framework podràs fer créixer la teva botiga dels clients fins on vulguis, des d’allò més bàsic a quelcom més professional.

Tipologia de productes i serveis

Amb WooCommerce pots vendre tant productes físics com digitals de qualsevol forma o mida, oferir variacions de productes, configuracions múltiples i descàrregues instantànies als compradors, i pots fins i tot vendre productes afiliats de mercats online. Amb les extensions de pagament pots oferir reserves, afiliacions i subscripcions periòdiques.

Extensions gratuïtes i de pagament

Amb la creixent coŀlecció de més de 300 extensions podem millorar les funcionalitats de la botiga perquè s'ajusti a les teves necessitats, i si no existeix te la creem!

Panell d’estadístiques

WooCommerce inclou un apartat d’informes complerts de l’activitat de la teva botiga online. Des del propi panell d’administració, tindràs accés a dades sobre comandes, clients, disponibilitat d’stock, etc. Podràs filtrar tots aquests informes per períodes de temps, per productes, per categories de producte i, fins i tot, per volum de vendes.

42%

WooCommerce és una de les plataformes de comerç electrònic més utilitzades del mercat.

La teva botiga online wordpress