menu x
menu x

Instint amb disseny=igualada en el projecte Making of del Disseny a l’Anoia

L’equip d’Instint vam participar en el projecte “Making of del Disseny a l’Anoia” impulsat per l’entitat disseny=igualada i amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que tenia com a objectiu el suport i promoció del disseny professional de la comarca. 

Amb aquesta intenció, es van realitzar videos on els professionals vam parlar sobre un dels projectes que hem dut a terme i que es van poder visionar en l’exposició “Visions del disseny” del Museu de la Pell d’Igualada. Instint vam compartir el cas històric d’Ecopime, que és una empresa que gestiona projectes d’enginyeria i arquitectura tècnica a Igualada. 

Projecte de disseny web i implementació 

Ecopime va començar el seu salt digital amb nosaltres quan els vam crear la seva primera web alhora que els vam dissenyar la seva imatge de marca renovada. Es va reformular el seu logotip i vam adaptar tots els elements identificatius i corporatius amb el nou estil. 

disseny igualada amb instint i ecopime

L’últim projecte que hem treballat ha estat l’actualització de la seva web per condicionar-la als nous temps digitals. Amb un disseny més actual, vam renovar la seva web seguint els objectius més tècnics de posicionament SEO, ser responsiva i usable. Els continguts de la web han estat creats per donar resposta a la demanda a l’interès d’informació qualitativa al mateix temps que es posen a l’abast dels clients els serveis d’Ecopime. 

Amb tot, la imatge i referència d’Ecopime en el món digital reflexa l’identitat profesional, de qualitat i proximitat que els caracteritza. 

Podeu trobar més informació sobre el projecte d’Ecopime amb Instint aquí 

 

 

Estrategias para vender

Existe infinidad de información en Internet para posicionar, vender y captar clientes. Pero responde a tus dudas? Sabes que en Internet tienes oportunidades

#segueixelteuinstint

Te podemos ayudar

Sabes como llevar tu negocio al mundo digital? Tu ecommerce no vende? Sabes como fidelizar a tus clientes? Crees que puedes mejorar tu comunicación? Tu imagen corporativa no se adapta al entorno online?

Quieres recibir la Newsletter?

Otras notícias

Ver todas las notícias