Demana el teu ajut d’ACCIÓ i t’assessorem. Som assessors acreditats

Ja està oberta la convocatòria de cupons ACCIÓ que ofereix l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de Generalitat de Catalunya. Es tracta d’uns copons de descompte econòmic directe que les empreses poden sol·licitar i bescanviar per un servei expert d’Instint.net, com a proveïdor acreditat per ACCIÓ.

La convocatòria 2021 ja està oberta, des del 7 d’abril de 2021, i finalitza a les 14 hores del 17 de juny de 2021, o fins que s’exhaureixi la dotació pressupostària dels ajuts.

Afanya’t a demanar el teu ajut d’ACCIÓ i treballem junts. Els cupons s’exhaureixen!

A Instint, som assessors acreditats per ACCIÓ

Des d’Instint.net som proveïdors acreditats per ACCIÓ i els nostres serveis reben subvenció per les empreses que estan interessades en internacionalització i venda dels seus productes a un nou país, exportació a través dels canals digitals, implementació de tecnologies avançades, o en adaptar models de negoci al nou consumidor i a una societat cada vegada més responsable i sostenible.

Per aconseguir la subvenció dels nostres serveis, cal sol·licitar el cupó d’innovació i estratègia a l’apartat web d’ACCIÓ. Aquest ajut s’atorga a petites i mitjanes empreses catalanes, amb un mínim de 2 anys de vida a data de la convocatòria.

Treballem la teva estratègia digital? Demana el teu cupó i rep el teu ajut d’ACCIÓ.

El procediment consisteix en elaborar una memòria tècnica sobre les necessitats de l’empresa i el perfil de l’assessor acreditat, i aportar la documentació que se sol·licita. Per a més informació, podeu visitar la web d’ACCIÓ o contactar amb nosaltres.

Instint.net som la teva consultoria digital

Instint.net comptem amb un bagatge de 10 anys impulsant els reptes digitals dels nostres clients. Com a consultoria digital, dissenyem i implementem estratègies de marketing digital per a empreses i entitats, i també oferim assessorament des d’un enfocament integral de tota l’estratègia de negoci.

Ens convertim en els teus partners per treballar conjuntament i fer que la teva empresa multipliqui resultats.

Serveis de marketing digital | Instint.net

#SegueixElTeuInstint i fes créixer el teu negoci.

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per a posicionar, vendre i captar clients. Però respon als teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com portar el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar als teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La teva imatge corporativa no s'adapta a l'entorn online?

Vols rebre la nostra Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies