Partners d'Instint

Google Partner

Google Partners és el programa de Google per a les agències publicitàries, els professionals del màrqueting digital i altres assessors en línia que administren comptes d'AdWords. La insígnia certifica que la teva empresa compleix els requisits d'inversió d'AdWords, que ha aconseguit augmentar els ingressos dels clients i de les empreses, i que la base de clients s'ha mantingut i ampliat.

Trusted shops

Trusted Shops és el segell de qualitat europeu líder per a botigues online. Les opinions dels clients i les valoracions de producte de Trusted Shops són eines que ofereixen múltiples avantatges: milloren el rànquing SEO, proporcionen més clics a Google i augmenten la confiança a la botiga dels teus consumidors.

Criteo

Criteo és una eina de marketing que, a través de la seva tecnologia "performance display",  genera recomanacions personalitzades mitjançant banners (anuncis) que es mostren als usuaris tenint en compte la recopilació de dades sobre les intencions de compra, les compres anteriors i els productes que han visitat els usuaris.

Arsys

Arsys és un proveïdor europeu de serveis de presència a Internet, hosting gestionat, cloud computing i solucions d'infraestructura TIC. Amb presència a Espanya, França i Portugal. Figura entre les companyies capdavanteres en tecnologia i innovació a Europa.

Addon Payments

AddonPyaments és una solució de comerç electrònic amb la qual acceptar i gestionar pagaments a la botiga online de manera simple, fiable i segura. Una plataforma capaç d'adaptar-se a les dimensions del teu negoci i el volum de transaccions per a tenir controlat el lloc ecommerce. Contracta AddonPayments

El secret de l'èxit és envoltar-se dels millors