Auditoria digital

Sotmet la teva marca a una auditoria digital per veure amb perspectiva la realitat del seu ecosistema digital.

Inspeccionem les pràctiques, estratègies i resultats de la teva empresa per reforçar i millorar la seva presència online. Auditem el teu negoci per traçar el full de ruta que la teva empresa necessita.

Tenir una bona presència online implica dominar multitud de canals de comunicació, gestionar continguts per a diferents públics objectius, fer implementacions tècniques per estar actualitzat, estar al dia de les noves tecnologies, i avaluar gran quantitat de mètriques i indicadors de rendiment de negoci.

A Instint t'oferim l'auditoria digital que necessites per saber on et trobes, com ho estàs fent i què pots millorar per augmentar la teva visibilitat i, en definitiva, la teva rendibilitat.

Has realitzat alguna vegada una auditoria digital a la teva empresa?

Què mesurem quan desenvolupem 
una auditoria digital?

Mesurem els leads que generes i el percentatge de conversió del trànsit de la teva web. Les dades ens serviran per determinar l’efectivitat i la rellevància dels continguts, l’eficàcia dels call to action, etc.

Detectem tot obstacle que freni el creixement de la ràtio de conversió de leads.

Seo

Revisem el posicionament de la teva pàgina web i les cerques a través de les quals apareix als principals buscadors, per verificar que siguin rellevants pel teu negoci i que el SEO de la teva pàgina sigui productiu i efectiu.

Sabies que el SEO és la principal font de trànsit de la teva web?

Verifiquem el contingut de totes les etapes del customer journey, així com els continguts específics que donin suport al tancament de vendes, el moment més important de tot el procés.

Saps com d’important és actualitzar el contingut de la teva web de manera periòdica?

Auditem la presència de la teva marca a les xarxes socials, considerant l’estratègia de marketing digital del teu negoci. Aconseguir seguidors, interaccionar, viralitzar contingut, etc. requereix una estratègia sòlida.

La imatge de la teva marca és la mateixa a totes les xarxes socials?

Analitzem el rendiment de la teva pàgina, tenint en compte les errades i els punts febles, si hi ha enllaços trencats, si les imatges estan comprimides, i sobretot, si la web és responsive.

Una web que carregui lentament provoca que els usuaris marxin, i potser no tornin.

Tens un projecte digital i no saps com posar-t'hi? Te'l dirigim!

Som el company de viatge
de la teva estratègia digital