Servidor dedicat

El servidor dedicat és un sistema de hosting per l’allotjament de la teva web d'ús exclusiu per a un sol usuari on la seguretat i el rendiment de la pàgina no es veuen afectats per altres usuaris. Compta amb la totalitat dels drets, memòria i emmagatzematge del teu hosting.

100% per a tu!

Exclusiu per un sol client

T'oferim un sistema de hosting en un servidor físic potent i de servei exclusiu, només per a tu, per cobrir i optimitzar totes les teves necessitats. Obté un rendiment superior, redueix el temps de resposta del servidor i agilitza les peticions generades a la teva pàgina web com el número de visites o les interaccions amb els usuaris.

Administració

Si ho requereixes, el nostres tècnics administraran el teu servidor de manera integral amb la màxima seguretat i fiabilitat. Sense intermediaris. Monitorització diària del teu servidor per a garantir el seu correcte funcionament i resolució de qualsevol anomalia des del nostre panell de control propi.

SEGUR

FIABLE

EXCLUSIU

RÀPID

A Instint t’assessorem sobre les necessitats de la teva empresa i pàgina web per tal d’oferir-te la millor solució en hosting.

És imprescindible disposar d’un servidor dedicat de qualitat, activat i gestionat per experts

Ha arribat el moment que la teva empresa contracti un servidor dedicat?
Segueix el teu instint i contracta el teu hosting dedicat amb nosaltres.

Encara no disposes d'un servidor fiable i segur?