Magento

Vols crear una botiga online
amb Magento?

A Instint dissenyem i desenvolupem experiències eCommerce, a mida, a través de la plataforma Magento. Creem la teva botiga online i ens encarreguem del seu manteniment tècnic, fent-la eficient i rentable, perquè el teu aparador digital transmeti confiança, professionalitat i vengui.

100% PERSONALITZABLE

 ESTÀNDARDS DE SEGURETAT

PANELL DE CONTROL INTUÏTIU

LÍDER EN NEGOCIS B2B

Magento és una de les plataformes líder de comerç electrònic

Som experts en disseny i implementació d’eCommerce Magento

MÀXIMA INTEGRACIÓ ERP

Integrem la teva botiga online a tots els teus proveïdors de manera fiable i segura. Magento és la millor plataforma de comerç electrònic per les seves característiques tècniques, que la fan única per a integrar-se a tots els processos de negoci d'una empresa (ERP).

DISSENY PERSONALITZAT

Dissenyem el teu eCommerce Magento per tal de crear el teu aparador digital atractiu, intuïtiu i orientat a la conversió. La plataforma permet un disseny 100% personalitzat i adaptable a les característiques de cada negoci.

POSICIONAMENT SEO

A Instint ens encarreguem de tota la optimització SEO de la teva botiga online. Magento és una de les plataformes més òptimes de posicionament web, imprescindible per a millorar el volum de trànsit web i assolir beneficis orgànics a llarg termini.

DISSENY RESPONSIVE

Optimitzem la visualització de la teva botiga online per tal que el disseny s’adapti a la mida i pantalla dels diferents dispositius electrònics. Magento permet un disseny adaptable essencial per a millorar l’experiència d’usuari i la navegació.

Som la teva agència de desenvolupament i optimització ecommerce

ESTRATÈGIA DIGITAL

Treballem estratègicament per optimitzar l’embut de conversió de la teva botiga online, per tal que les visites que aconsegueixis es converteixin en vendes.

POSICIONAMENT SEO

Dissenyem una arquitectura web eficaç, considerant estratègicament l’etiquetatge i els continguts de la teva botiga online, perquè aconsegueixis una bona indexació als buscadors.

SEM I CAMPANYES PPC

Treballem amb diferents plataformes i formats publicitaris de pagament, per activar el rendiment del teu ecommerce i aconseguir que el teu aparador sigui visible i vengui.

ANALÍTICA

Analitzem el teu ecommerce per tal de prendre decisions encertades, millorar la definició de les estratègies, conèixer millor als teus usuaris, i millorar l’experiència de compra dels teus clients.

SUPORT TÈCNIC

Optimitzem la plataforma tècnicament perquè aconsegueixis bons temps de càrrega, i ens mantenim al teu costat per resoldre qualsevol incidència i manteniment.

Tajudem a fer realitat la botiga online que el teu negoci necessita

#SegueixElTeuInstint i posa a punt el teu ecommerce

Crea el teu eCommerce  i comença a vendre els teus productes i serveis, gestionar el teu estoc, realitzar promocions, treballar amb diferents plataformes de pagament, gestionar i crear campanyes d’e-mail marketing, crear bàners d'ofertes, així com tenir accés a informes de vendes i estadístiques sobre el comportament dels teus clients, entre altres.

 

Necessites una botiga online?

Contacta’ns i t’assessorem a l'hora de definir l’eCommerce que el teu negoci necessita.