Per què la teva pàgina web necessita treballar el SEO?

El posicionament en buscadors i la optimització de motors de cerca permet millorar la visibilitat del lloc web als resultats orgànics dels diferents buscadors; d’això és el que s’encarrega el Search Engine Optimization (SEO) . En aquest sentit, serveix per ajudar als motors de cerca, com Google, a conèixer la teva pàgina web i alhora millorar-ne el posicionament.

El #SEO no és un cost, és la inversió a llarg termini que tota pàgina web necessita. Click to Tweet

El SEO és una part essencial del marketing mix de la teva empresa. Impacta directament en el cicle de cerca i compra del producte.

Rastreig, indexació i algoritme

A través del SEO fem que els motors de cerca coneguin la teva pàgina web i l’ofereixin entre els principals resultats quan l’usuari fa una cerca. Això ho executen a través del rastreig i la indexació: el motor de cerca rastreja tota la pàgina web, entre d’altres, tenint en compte els enllaços i el sitemap recopilant la informació necessària, i l’indexa en un índex, ordenant segons contingut, autoritat i rellevància.

#SEO per potenciar l’impacte de la teva pàgina web a Internet, i fer que qui et busqui, et trobi. Click to Tweet

Quan han estat rastrejades i indexades, els algoritmes decideixen l’ordre d’aparició de les pàgines als resultats de cerca. Seguidament aquests algoritmes analitzaran els índex i quines són les pàgines més rellevants.

Una bona estructura d’enllaços i sitemap  a la teva pàgina és essencial perquè els motors de cerca rastregin correctament la teva web.

 

Què valora un motor de cerca a lhora de mostrar una pàgina web?

Els motors de cerca tenen en compte principalment dos valors a l’hora de mostrar la jerarquia de resultats: l’autoritat i la rellevància d’una pàgina web.

Autoritat

L’autoritat és la popularitat d’una pàgina web. Que la informació sigui de qualitat i generi interès, i alhora obtingui més visualitzacions i comparticions, permetrà que el motor de cerca detecti que és contingut de prestigi.

Per mesurar-la, es tenen en compte tres aspectes fonamentals: l’autoritat del domini, l’autoritat de la pàgina i el PageRank.

Rellevància

En aquest aspecte, es considera la relació de la pàgina amb la cerca que s’ha fet al buscador. Així, es té en compte la quantitat de vegades del terme buscat a la pàgina, i tot un seguit de factors que es treballen al SEO on-site.

El #SEO atorga credibilitat i qualitat a la teva pàgina, i el seu impacte és mesurable. Click to Tweet

 

Com puc posicionar la meva pàgina als motors de cerca?

SEO On-site

Amb aquest tipus de SEO treballem la rellevància de la pàgina web. En aquest sentit, es valora l’optimització de la pàgina perquè el motor de cerca la conegui, i entengui el contingut d’ella.

Optimització de keywords, format de les url’s, temps de càrrega, optimització del codi, contingut de text i imatges, i experiència de l’usuari.

SEO Off-site

Aquí ens centrem en els aspectes externs de la pàgina web, és a dir, tots els factors externs que donen rellevància, credibilitat i qualitat a la teva pàgina.

Quantitat i qualitat dels enllaços externs cap a la nostra pàgina, xarxes socials, mencions, autoritat de marca i rendiment en els resultats de cerca (CTR dels resultats), linkbuilding

Saps què és el SEO On-site i el SEO Off-site? T’ho expliquem! Click to Tweet

 

► Contacta amb Instint si vols que la seva pàgina web guanyi visibilitat a Internet, fent que Google la rastregi i la indexi.

#segueixElTeuInstint

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per a posicionar, vendre i captar clients. Però respon als teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com portar el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar als teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La teva imatge corporativa no s'adapta a l'entorn online?

Vols rebre la nostra Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies