Solucions Ecommerce

Fem que la teva empresa vengui a Internet.

A Instint convertim la teva empresa en un comerç electrònic i t’ajudem a definir els objectius i l'estratègia digital del teu negoci.

Cada vegada més els usuaris fan ús d'Internet per a la compra o contractació de serveis en línia, sent aquest canal, un dels més econòmics per aconseguir captar noves vendes. Un ecommerce augmenta les teves oportunitats de negoci, t'ajuda a mostrar el catàleg en línia i facilita la possibilitat de la  compra online amb sistemes de pagament segur.

Prestashop, la solució per al teu ecommerce

PrestaShop és una de les solucions de comerç electrònic més eficient, dinàmica i internacional del mercat.
La tecnologia PrestaShop compta amb centenars d'eines innovadores i molt útils per crear i administrar botigues online d'èxit. A més reuneix múltiples avantatges com un tauler de control senzill i intuïtiu, gran llibertat d'administració del catàleg, seguretat integrada amb SSL, un òptim sistema de gestió de clients i comandes, absoluta personalització de plantilles, creació de multibotigues entre d’altres avantatges.

Ecommerce de confiança que venen

Per tal d’optimitzar les teves vendes és important que el teu ecommerce generi confiança i que els teus clients gaudeixin d’una experiència de compra única. Garantitzem la seguretat del teu comerç electrònic a través de mètodes o passarel·les de pagament segures, encriptació d’informacions, certificats de seguretat i sistemes de suport al client.

Som partners de TPV Addon Payments, la passarel·la de pagament segura, senzilla i de qualitat

El TPV AddonPayments permet una integració senzilla i personalitzada pensada per qualsevol plataforma, i accepta targetes de crèdit o dèbit, PayPal, Sofort, Giropay i ELV.

El 70% dels internautes a Espanya
realitzen compres online.
*Espanya és el quart país de la Unió Europea en el rànquing de vendes en línia. Només el superen Regne Unit, Alemanya i França.

Avantatges de vendre per internet

Tenim les millors opcions i apliquem les solucions que millor s'adapten
al teu pressupost i negoci, permetent dinamitzar les vendes mitjançant entorns senzills i segurs,
que permeten adaptar la teva web per al comerç en línia.

Il·limitat

Sense límits de productes.

Accés

Venda dels teus productes les 24 hores, 365 dies l'any

Deslocalització

Vendre en altres punts i llocs

Comoditat

Estalvia temps i desplaçaments als teus clients

Rapidesa

Disminuir el temps de gestió

Oportunitats

Facilita un nou canal als teus distribuïdors

Necessites funcionalitats especials i específiques?
Aplicacions ràpides i funcionals, exclusives i a mida de les teves necessitats.

Altres serveis per a l'ecommerce

Migracions entre plataformes

Realitzem migracions que garantitzen seguretat i eficàcia. Importació de les dades del teu negoci millorant el posicionament i el rendiment del teu ecommerce: contingut, imatges, productes, meta-tags, URL’s...

Integració

Integrem la teva plataforma als sistemes de gestió d’ emmagatzematge, logística, pagament, enviament, CRM, RP... per tal de garantir l’èxit en el procés de compra de la teva botiga online, així com la satisfacció del client.

B2B

Gestió de processos de negoci B2B a través del teu  ecommerce. Operativa per a vendre a distribuïdors, fabricants, comerços, representants, centrals de compra, partners i associats comercials.

Vols augmentar les teves vendes?

No n'hi ha prou en publicar un ecommerce. Necessites una estratègia de negoci, un pla de marketing i comunicació per arribar als teus clients potencials.

La teva empresa ven a Internet?