menu x
menu x

Per què el teu ecommerce necessita una campanya Performance Max de Google

  • 28/11/2022
  • SEM

Al seu últim Marketing Livestream, Google va anunciar l’aparició d’una nova campanya anomenada Performance Max. Es tracta d’una actualització de les campanyes smart que ja havia llançat anteriorment, que inclou nous emplaçaments dels anuncis, com ara a Gmail o Youtube.

La Performance Max és una campanya centrada en els objectius publicitaris, objectius de conversió i senyals d’audiència.

Les campanyes Performance Max es nodreixen d’Intel·ligència Artificial, per mostrar anuncis responsive a les seves xarxes Search, Display, Gmail, Youtube, Discover … per a oferir a les empreses campanyes molt efectives. Tant és així, que fins i tot ha convertit les campanyes Locals i Smart Shopping també a Performance Max.

Per què el teu ecommerce necessita una campanya Performance Max de Google

Beneficis d’incloure una campanya Performance Max a la teva estratègia publicitària

T’expliquem els principals beneficis de tenir una campanya Performance Max per a promoure la teva botiga online.

  • Automatització per intel·ligència artificial a la recerca del màxim rendiment

La campanya crea els anuncis considerant imatges, vídeos, títols, descripcions, senyals d’audiència i logotips per generar combinacions i oferir aquelles que generen el màxim rendiment.

La importància de la bona gestió de la campanya, és acompanyar la intel·ligència artificial de Google per aconseguir bons resultats, afegint, per exemple, suggerències d’audiències per completar les conversions, així com dades i segments personalitzats.

  • Estratègia basada en objectius

L’essència de la campanya Performance Max són els seus objectius, per tal d’assolir el màxim rendiment.

  • Resultats més ràpids

Considerant les Audience Signals de Google, podem accelerar el llançament de les campanyes i assolir resultats i conclusions amb més rapidesa. Google busca senyals a les audiències que li proporcionem, de manera que utilitzarà aquestes dades per identificar consumidors amb comportaments i interessos semblants.

Les campanyes Performance Max són l’alternativa per vendre productes a totes les plataformes Google Ads

L’estratègia paid media, la clau de l’èxit

Coneixent els beneficis, pot semblar que la nova campanya de Google Ads és la panacea, però no és així. Dominar l’algoritme, considerar les diferents actualitzacions i disposar d’una estratègia és essencial per aconseguir l’èxit de la teva estratègia de publicitat online.

A l’hora de mostrar un anunci a l’usuari, no només cal tenir en compte el propi text, vídeo, imatge o pressupost, sinó també tot el que l’envolta: la pàgina d’aterratge, les crides a l’acció (CTA), el cicle de compra del client, el customer experience, etc.

 

A Instint ens sumem al teu equip perquè puguis beneficiar-te de les oportunitats de paid media que t’ofereix Google.

 

Vols provar els efectes de la Performance Max al teu ecommerce?

TONTO L’ÚLTIM!

Estrategias para vender

Existe infinidad de información en Internet para posicionar, vender y captar clientes. Pero responde a tus dudas? Sabes que en Internet tienes oportunidades

#segueixelteuinstint

Te podemos ayudar

Sabes como llevar tu negocio al mundo digital? Tu ecommerce no vende? Sabes como fidelizar a tus clientes? Crees que puedes mejorar tu comunicación? Tu imagen corporativa no se adapta al entorno online?

Quieres recibir la Newsletter?

Otras notícias

Ver todas las notícias