Comunicació

Comunicació Digital & Marketing Online
Dona valor a la teva estratègia comunicativa.

Creem en l’efectivitat de la comunicació a través de l’observació, la creativitat i la innovació.

L'estratègia de comunicació defineix qui ets, què ofereixes i com ho ofereixes. Determina aspectes com l’essència de la teva marca o la manera com et relaciones amb el teu públic, així com un seguit de premisses estratègiques pensades per assolir els objectius del teu negoci; com el branded content, per treballar la reputació online de la teva marca i generar la notorietat que el teu negoci necessita.

La teva marca necessita connectar
i empatitzar amb el seu públic.

Comunicació enfocada al marketing

Estratègies de comunicació pensades d'acord als objectius de la teva empresa.

Notorietat

Fem que la teva marca tingui pes en el seu sector, aportant-li valor. A través del branded content, creem contingut pensat estratègicament perquè el teu client pensi en tu com a primera opció.

Posicionament

Treballem la diferenciació perquè ets únic, i el teu client ho necessita saber. Posicionem la teva marca en la seva ment a través de missatges clars i amb objectius concrets.

Reconeixement

Creem contingut pensat estratègicament perquè el que tu ets o vols ser, sigui el que pensa el teu client de tu. Fem que el teu client t’identifiqui a través dels teus missatges.

Fidelització

Creem estratègies on el compromís amb el públic objectiu és un dels objectius principals. Sabem que generar vincles amb el teu client és la clau del teu negoci.

Saps com pots atraure i fidelitzar a través del poder del contingut?

La qualitat és la millor publicitat.

El teu projecte necessita que tinguis clar el teu perquè i el sàpigues comunicar.

Explica el teu projecte. És únic.

COMUNICACIÓ CORPORATIVA

Aportem valor estratègic a la comunicació interna i externa de la teva empresa, per donar-la a conèixer i apropar-la al teu públic objectiu.

COMUNICACIÓ DIGITAL

Posicionem la teva web perquè aconsegueixis beneficis i nous clients. Vols aparèixer als buscadors per sobre de la teva competència? Optimitza la teva web per millorar el seu posicionament.

MÀRKETING DE CONTINGUTS

Generem valor a través del treball dels continguts des d’una perspectiva estratègica. Community management, gestió de blogs i estratègia de continguts.

GABINET DE PREMSA

El nostre servei de premsa treballa perquè la teva marca guanyi notorietat i es promocioni, a través del contacte amb mitjans de comunicació.

GABINET DE PROTOCOL

Treballem les relacions públiques i l’organització d’actes de la teva empresa des del control del protocol.

ASSESSORIA DE COMUNICACIÓ

Analitzem el posicionament online i offline de la teva empresa i com es comunica per tal de planificar plans de comunicació d’èxit.

Controles els resultats de la teva inversió?
La informació que necessites per optimitzar la teva estratègia.