Marketing digital

Fem que la teva marca interactuï i s’expandeixi en el món digital.
Connecta, ven i emociona!

Estimulem la teva marca.

A Instint ens apassiona ser el motor que impulsa i expandeix el potencial de la teva marca, a través d’estratègies de marketing online que incrementen les teves vendes i la teva presència online. Comptem en un equip expert que t’assessora i implementa estratègies de posicionament web, social media, email marketing i de gestió de relació amb el client que fan créixer el teu negoci online.

Per què necessites una agència de marketing online?

Impulsar un nou projecte online
Una bona estratègia de marketing digital és vital per impulsar el teu projecte digital amb èxit.

Millorar el rendiment del teu negoci digital
No aconsegueixes els resultats que esperaves? Rendibilitza la teva pàgina!

Fer que la teva botiga online vengui
Tenir una ecommerce no ho és tot per vendre a Internet; posiciona, promociona i ven!

Donar visibilitat al teu negoci
Entra al món social media i comunica al teu públic objectiu per a que et coneguin.

CAPTA

CONVERTEIX

FIDELITZA

MESURA

Interactua, viralitza i expandeix la teva empresa a l’univers digital.

El que no és mesura, no es pot controlar. Obtenim i analitzem dades rellevants de la teva web per poder-ne extreure conclusions i definir o redefinir una estratègia enfocada a resultats.

SEO

Posicionem la teva web perquè aconsegueixis beneficis i nous clients. Vols aparèixer als buscadors per sobre de la teva competència? Optimitza la teva web per millorar el seu posicionament.

SEM

Optimitzem la teva web a través de posicionament de pagament, amb campanyes de publicitat online efectives i rentables. Augmenta l’exposició de la teva marca a Internet!

ASO

La base de tota estratègia d’App Marketing és el posicionament ASO. Garanteix visibilitat i el màxim trànsit orgànic possible de la teva app mòbil a iOS / Android. Guanya un espai al mercat digital d'apps!

L’oportunitat perfecta per interactuar amb el teu client, crear vincles emocionals i potenciar els objectius del teu negoci. Aprofites les oportunitats que t’ofereixen les xarxes socials per connectar amb el teu client?

Ens agrada fer clients, no vendes. Generem relacions de confiança i atraiem clients potencials a través de campanyes emailing efectives. Saps tot el que pot aportar l’email marketing al teu negoci?

Vols que el teu negoci connecti, vengui i emocioni a la xarxa?