Hosting i allotjament web

El hosting o allotjament és un requisit indispensable per tenir pàgina web i aparèixer a Internet,
doncs és l’espai que ocupa la teva web dins la xarxa.

Si vols tenir o mantenir la teva presència online, necessitaràs un pla de hosting on poder-hi allotjar el domini, l’espai web i les adreces de correu electrònic de la teva empresa. En funció de la mida, les necessitat i el tràfic de la teva pàgina pot ser que t’interessi un servidor hosting compartit, cloud hosting o un servidor dedicat.

Contractar el teu hosting i domini a un mateix proveedor t’aportarà control, senzillesa i evitar intermediaris, pel fet de tenir tots els serveis unificats.

Allotjament Web

Hosting compartit

Allotgem la teva pàgina web en un servidor compartit amb altres webs, amb el màxim rendiment i seguretat.

Hosting dedicat

L’allotjament web exclusiu per la teva pàgina web, adaptat al 100% a les teves necessitats.

Cloud hosting

L’alternativa d’allotjament web virtual, que et garanteix màxima disponibilitat i tipus d’ús.

Dream big.

No ensopeguis amb els teus propis límits.

Un servidor hosting de bona qualitat és imprescindible per evitar els problemes d’una web mal allotjada: càrrega lenta de la web, que l’usuari s’avorreixi, correus electrònics que arribin com a destinatari spam, errors que afectin al SEO de la web i en conseqüència al posicionament de la pàgina, o pàgines afectades per problemes de seguretat.

Gestionem el servei antispam professional del correu electrònic de la teva empresa i et donem accés al panell de control per filtrar i gestionar. Per tal de garantir la seguretat integral del teu lloc web, és important que aquesta compti amb el certificat de seguretat SSL. Els certificats de seguretat serveixen per garantir que les persones que visiten la teva web i/o hi duen a terme transaccions ho facin amb total garantia de confiança.

A Instint t’oferim solucions digitals completes que garanteixen comoditat, control i seguretat, incloent el servei de hosting, allotjament web, registre de dominis, certificats SSL i antispam professional a la teva estratègia digital. Un bon servei de hosting et permetrà tenir la teva pàgina web i correu disponible les 24 hores del dia, amb tota garantia de servei.

A Instint t’oferim la millor solució digital per la teva empresa.

Inscrivim el teu domini perquè la teva marca obtingui la seva identitat online
Protegim la teva web amb el protocol de seguretat SSL, per tal que puguis intercanviar informació de forma segura i amb tota confiança.

Allotgem la teva web en un servidor hosting compartit, amb còpies de seguretat i manteniment periòdic.

T’oferim la possibilitat d’allotjar la teva pàgina en un servidor propi i exclusiu, a través del qual podràs obtenir un rendiment òptim de la teva web.
Et proporcionem una plataforma d’allotjament web a través de servidors virtuals amb garantia uptime, amb estabilitat i temps online.
Protegim les comptes de correu de la teva empresa per tal de filtrar l’spam, virus, phishing i atacs de malware que puguis rebre.

A l’hora d’escollir on i com allotjar la teva web,
tria comoditat i unifica la teva estratègia digital. 

T’imagines tenir un únic proveïdor de hosting, allotjament web, registre de dominis, certificats SSL i antispam professional?