Estratègia digital

Estratègia digital per a empreses conscients

Som la consultoria d’estratègia digital per fer créixer el teu negoci a l’avantguarda de les noves tecnologies.

Transformem oportunitats en grans resultats.
A Instint som la teva consultoria de màrqueting digital, que treballem a través de diferents àrees del marketing per tal que la teva marca connecti amb el teu públic. Dissenyem estratègies de màrqueting centrades en la teva empresa, identificant el que el teu negoci necessita per assolir tots els seus reptes.

Ha arribat l'hora de digitalitzar-te!

Pla Estratègic digital

El pla d'acció de marketing digital que la teva marca necessita.
Som especialistes en gestionar la presència de la teva empresa a Internet. Volem que el teu negoci creixi i per això dissenyem i implementem plans de marketing efectius, d'acord amb les teves necessitats i objectius, a través dels diferents canals digitals.

Moltes companyies han entès que la digitalització està suposant un canvi en la forma en què funciona el seu negoci, però poques tenen un camí clar de com abordar-lo en un escenari global a mig termini. La irrupció de les tecnologies digitals ha creat consumidors empoderats i això ha dut a moltes empreses a iniciar la seva reflexió digital des de la relació amb els seus clients tenint en compte les oportunitats que l'entorn digital ofereix per al seu coneixement i interacció.

Què inclou un Pla estratègic digital?

El pla estratègic digital es tracta d'un procés a mida i adaptat a les realitats i necessitats de cada empresa, però hi ha algunes àrees d'estudi i documentació que són comuns a la majoria de projectes.

  1. Anàlisi de situació
  2. Objectius del negoci
  3. Pla d'acció i calendarització
  4. Analítica i avaluació de resultats

És important treballar la marca en digital.
El teu logotip és viable digitalment?

Dissenyem l’estratègia que la teva empresa necessita per créixer en el món digital