Un equip amb molt d'Instint

Som un equip multidisciplinar que oferim solucions d'estratègia digital per convertir els nostres clients en empreses d’èxit.

David Gubern i Roger Soler són els socis fundadors d’Instint. Companys de curses i units per la seva passió per la tecnologia, l’any 2011 van decidir endinsar-se en una de les aventures més grans de les seves vides: iniciar una carrera de fons per portar a l’èxit una idea amb molt d’instint.

Instint és una consultoria estratègica de marketing formada per un equip professional especialitzat en hosting, programació, disseny, marketing digital i comunicació, que permet oferir un servei integral d’estratègia digital 360º.

Tecnologia i imatge

El tàndem perfecte per a emprendre el repte de la direcció d’una agència creativa d’estratègia digital. Complementant entrenaments d’anys d’experiència dedicats a la creació de dissenys de projectes online i aplicacions a mida per a navegadors, Instint va iniciar la seva trajectòria dedicant-se al disseny de pàgines web i imatge corporativa.

Instint comercial

Mantenint el motor en marxa davant l’auge del comerç electrònic i les xarxes socials, Instint va haver de transformar-se sumant a la competició persones expertes en comunicació, màrqueting digital i posicionament SEO i SEM, per seguir mantenint el ritme constant davant l’ascendent món digital.

Actitud

Esforç i superació, actitud positiva, treball en equip i passió són els valors d’un equip entusiasmat en oferir-te la solució digital per la teva empresa. Apassionats pels resultats, per millorar les experiències dels usuaris i, sobretot, convençuts que el secret és connectar les marques amb les necessitats de l’usuari.

A Instint trobaràs tots els perfils professionals que el teu univers digital necessita.

Oferim solucions innovadores, personalitzades i orientades a resultats, per a donar respostes d’èxit  a les necessitats dels nostres clients.
Apostem pel treball en sintonia amb el client, que ens permet empatitzar amb les seves necessitats en tot moment  i oferir la millor solució des d’una visió estratègica.

T'ajudem a créixer?