menu x
menu x

Encara no has migrat al nou Google Analytics 4 (GA4)?

Google Analytics desapareix l’1 de juliol del 2023: les dades emmagatzemades fins el moment seran accessibles, però deixarà de recollir informació com ho fa fins ara. En substitució, aquest any és la consolidació del nou Google Analytics 4 (GA4), una eina molt més respectuosa amb la privadesa i la llei RGPD (Reglament General de Protecció de Dades (Reglament 2016/679).

Encara analitzes la teva web amb Universal Analytics? Contacta’ns per migrar a la nova versió i evitar la pèrdua de dades de la teva web.

Google Analytics 4

Què és Google Analytics 4?

Google Analytics 4 (GA4) és una evolució de Google Analytics, que no només se centra en mesurar el que passa en una pàgina web, sinó que ofereix mètriques rellevants per a altres propietats digitals, com ara les app.

GA4 emmagatzema informació a través d’esdeveniments, i no sessions, amb l’objectiu de conèixer millor el recorregut del client. Està dissenyada per mesurar d’una manera més precisa la interacció dels usuaris a una pàgina web o app.

El GA4 es pot vincular a Google Merchant Center, Google Optimize i BigQuery, així com pot emmagatzemar informes personalitzats. Durant el passat 2022, Google ja va anar avisant del canvi, i s’espera que les empreses que utilitzen Universal Analytics passin a Google Analytics 4 com més aviat millor, per tal de poder migrar la informació d’una eina a l’altra sense risc de perdre dades.

Al ser una eina que no depèn de cookies, permet modelar dades quan s’assoleixen certs volums, podent respectar la privacitat de l’usuari sense perdre informació.

Google Analytics 4

T’ajudem a migrar d’Universal Analytics a Google Analytics 4 (GA4)

Des d’Instint ens encarreguem de tota la migració de la teva pàgina web o app a la nova plataforma analítica de Google:

  1. Analitzem l’analítica actual de la teva web, i t’ajudem a migrar esdeveniments, dimensions, filtres i configuracions del compte a GA4
  2. Revisem la qualitat de les dades i optimitzem els comptes, les vistes i els fluxos de dades de Google Analytics 4.
  3. Revisem que la teva web compleixi la normativa de privacitat i et proposem solucions d’acord a la normativa
  4. Si t’interessa, podem comprovar el funcionament dels esdeveniments de la teva web, considerant els que ja venen per defecte a Google Analytics 4.
  5. Revisem que altres plataformes que puguis tenir, com Google Tag Manager, tinguin l’enllaçat correcte

SegueixElTeuInstint i posa’t al dia amb la nova analítica de Google, abans de perdre dades molt interessants pel teu negoci.

Sol·licita’ns informació sense compromís.

Estrategias para vender

Existe infinidad de información en Internet para posicionar, vender y captar clientes. Pero responde a tus dudas? Sabes que en Internet tienes oportunidades

#segueixelteuinstint

Te podemos ayudar

Sabes como llevar tu negocio al mundo digital? Tu ecommerce no vende? Sabes como fidelizar a tus clientes? Crees que puedes mejorar tu comunicación? Tu imagen corporativa no se adapta al entorno online?

Quieres recibir la Newsletter?

Otras notícias

Ver todas las notícias