Prestashop

Saps perquè Prestashop
és la millor opció per la teva botiga online?

PrestaShop és el programari de comerç electrònic que el teu ecommerce necessita. Líder en el sector de botigues online, el seu sistema open source et permetrà tenir tot el control del teu ecommerce, podent personalitzar la teva eShop fins el mínim detall. A Instint analitzem les necessitats i característiques del teu negoci per crear la millor plataforma que faci que teva empresa vengui a Internet.

LÍDER
EN ECOMMERCE

SEGUR I
FIABLE

100%
PERSONALITZABLE

PANELL
DE GESTIÓ

El teu ecommerce en mans de professionals

DISSENY EXCLUSIU

Personalitzem la teva botiga amb un disseny únic per fer que el teu ecommerce vengui, i el teu client gaudeixi amb una experiència de compra única.

INTEGRACIÓ

Ens encarreguem d’integrar la teva botiga als teus proveïdors logísitcs d’enviament, pagament, marketing, etc., de manera senzilla i segura.

MARKETING I POSICIONAMENT

Desenvolupem estratègies integrals de marketing online perquè la teva botiga posicioni i converteixi. Fem que el teu ecommerce atragui i vengui.

RESPONSIVE I ADAPTATIU

Garantim la usabilitat i el disseny responsive de la teva botiga online perqué el teu client pugui comprar des de qualsevol plataforma online amb tota facilitat.

PERSONALITZACIÓ

Desenvolupem i programem per adaptar la teva botiga online a les necessitats de la teva marca o producte.

MÈTODES DE PAGAMENT I ENVIAMENT

Integració amb nombroses opcions de pagament i enviament perqué els clients se sentin còmodes durant el procés de compra a la teva botiga online.

La teva botiga online amb la plataforma ecommerce líder en el mercat