Consultoria i assessorament

Servei d’assessoria i consultoria digital des d’un enfocament integral de tota l’estratègia de marketing del teu negoci.

A Instint som una consultoria estratègica que impulsem i potenciem la presència online d'empreses i marques. Oferim auditories de marketing online per detectar les necessitats i els objectius del pla de negoci digital de la teva empresa, i implementem processos de gestió i anàlisi orientats a incrementar el rendiment i dinamitzar el desenvolupament de la teva marca a Internet.

Vols emprendre un nou projecte de negoci, reestructurar-lo en l’àmbit digital o impulsar-ne un per tal d'optimitzar i maximitzar-ne els resultats?

Auditoria digital,
descobreix on ets

Auditem el teu projecte digital d’acord a les necessitats de la teva empresa, i des d’una perspectiva de màrqueting online.

Realitzem auditories per a detectar els errors i els aspectes a millorar del teu negoci, i així poder traçar amb claredat el full de ruta que la teva empresa necessita.

Estratègia digital,
on has d'anar

Dissenyem estratègies digitals amb una visió de mig i llarg termini, per potenciar el creixement de la teva empresa, i el desenvolupament i optimització del teu negoci online.

A través de l’analítica de dades i l’auditoria digital creem l’estratègia de marketing digital perquè la teva empresa assoleixi els seus objectius.

Direcció de projectes, t'acompanyem en tot el procés

Planificació, execució i seguiment de projectes online, i tot el nostre coneixement i habilitats, a través de mètodes, eines i programari per tal que la teva empresa obtingui resultats de qualitat.

Coordinem l’estratègia digital del teu projecte online, les persones que hi intervenen, els processos, i en fem el seguiment i avaluació.

Tota empresa necessita un full de ruta per aconseguir els seus objectius i fer créixer el negoci.
Treballem-lo!

Som el company de viatge
de la teva estratègia digital