10 motius per tenir un e-commerce i vendre a Internet

Amb l’estiu arriba l’època del relax, la desconnexió, les vacances i les rebaixes! Si el teu negoci ven a Internet, la teva estratègia de marketing hauria d’estar en plena acció per a atraure el màxim nombre de visitants aquests dies de descomptes i ofertes especials.

Durant les vacances d’estiu el teu client potencial abandona la ciutat i substitueix les passejades davant del teu aparador per una gandula al sol i la tablet. A què esperes per esprémer el teu e-commerce i els teus canals de venda digitals perquè et compri?

És el moment de vendre a Internet. #SegueixElTeuInstint, i crea o replanteja el teu e-commerce.

Segons un estudi fet per l’agència Elogia, “un 12% dels espanyols només compra a les rebaixes… si són ONLINE”: No t’ho pensis més! Ha arribat l’hora de crear el teu propi e-commerce i, si ja el tens i no vens, replantejar-lo estratègicament.

Per què el teu negoci necessita tenir una botiga online?

  • Menys costos i poca inversió

Obrir una botiga online és més econòmic que una física: estalviem despeses fixes altes com el lloguer o els serveis. Evidentment que un e-commerce té despeses, però són molt inferiors a les d’un comerç tradicional.


  • Vendes sense limitació dhorari laboral

T’imagines obrir les 24h del dia, els 365 dies de l’any? D’això es tracta! Les botigues online sempre estan obertes i mantenen, sempre que els contractis, anuncis per crear un reclam constant perquè els teus clients potencials comprin.

 

  • Màxima cobertura: adeu a la barrera geogràfica

Tan és el dia, l’hora i el lloc que el nostre client vulgui comprar: a la botiga online ho pot fer. Internet et permet l’accés a un públic molt ampli, de manera que tot el món pot tenir accés al teu comerç electrònic.

 


  • Experiència online personalitzada

Internet t’ofereix l’oportunitat d’interactuar amb el teu client en el moment que vulguis tu o quan decideixi ell, ja sigui a través de xats com enviant periòdicament missatges.

El feedback que t’ofereix la botiga online t’ajuda a fidelitzar el teu client i alhora coneixe’l, per poder oferir-li la millor experiència de compra d’acord amb allò que necessita o espera de tu. Per exemple, mostrant-li productes del seu interès, donant-li la benvinguda de manera personalitzada, oferint-li productes relacionats amb la seva compra, etc.

 

  • Promoció de compres dimpuls

Gràcies als baners i el contingut audiovisual és fàcil treballar la promoció de productes de compra per impuls. Pots incloure descomptes als productes, rebaixes i que el teu client sàpiga l’import estalviat, així com comptes enrere o quantitats limitades que li cridin l’atenció.

 

  • Remarketing: què anaves a comprar?

Una de les funcionalitats que et permet la botiga online és el remarketing. A la botiga tradicional, el teu client potencial entra, dona una volta i potser no compra i ni tan sols hi has pogut mantenir una conversa. Amb l’e-commerce, pots seguir el teu client i recordar-li que ha visitat un producte, que l’ha afegit al carret però no l’ha comprat, … Tot gràcies al remarketing.

 

  • L’informació és poder

Vendre a Internet et permet mesurar el rendiment del teu negoci a través d’eines com Google Analytics. Podem conèixer les entrades a la nostra botiga, el perfil del nostre visitant, les compres generades, les característiques del teu client, què interessa més i què menys, etc. Dades imprescindibles per fer créixer el teu negoci a través d’estratègies de marketing digital d’èxit.

Sabies que som Google Partners, i amb això Google certifica la nostra professionalitat?

 

 

  • Capacitat de gestionar gran volum de comandes

Cada cop hi ha més empreses de logística que ofereixen serveis d’entrega més eficaços, segurs i ràpids, amb preus molt competitius per a no encarir en excés el preu final dels carrets de compra. Just el que busca el teu client: comprar i tenir-ho ràpid.

 

  • Possibilitat de fer créixer el teu negoci orgànicament

Gràcies a la creació de continguts et serà molt més fàcil posicionar la teva marca i que els teus clients potencials la coneguin i la trobin. Això ho pots aconseguir treballant el SEO de la teva marca a la pàgina web, les xarxes socials, el blog, etc.

 

  • Fidelització i lleialtat amb els clients

La botiga online ofereix múltiples possibilitats de crear grans experiències de compra, oferir l’atenció que el teu client vol i treballar la seva satisfacció. Malgrat que els productes no es puguin tocar físicament, el client en pot disposar de molta informació, així com també d’un xat online per resoldre qualsevol dubte que tingui al moment.

Què fas al teu ecommerce en època de rebaixes? Marketing digital per a treure’n el màxim rendiment!

 

A Instint no només dissenyem i implementem la teva botiga online, sinó que creem i gestionem tota l’estratègia de marketing perquè el teu e-commerce vengui.

És l’hora de vendre a Internet. Contacta’ns si vols fer créixer el teu negoci, i… Bones vacances!

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per a posicionar, vendre i captar clients. Però respon als teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com portar el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar als teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La teva imatge corporativa no s'adapta a l'entorn online?

Vols rebre la nostra Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies