Publicitat online

Impulsa la teva marca, optimitza el teu posicionament i atrau trànsit a la teva pàgina amb campanyes de publicitat online SEM.


L’equip d’especialistes i consultors d’Instint dissenyem campanyes a mida coordinades per aconseguir el màxim rendiment.

Saps que Google compta amb el 90% de la quota de mercat a Espanya?
Gestionem campanyes Google Ads.

Som Google Partners experts en SEM

Tenim del certificat Google Partners com a segell de qualitat del nostre servei. Amb això, Google avala la nostra experiència i professionalitat, i ens certifica com a agència de confiança on treballem professionals qualificats.

Gestió integral de publicitat online.

El SEM és l’estratègia de marketing digital més potent per atraure tràfic quantitatiu i qualitatiu a la teva web.

Estratègia SEM

Orientem l’estratègia de publicitat online del teu negoci en funció dels teus objectius, enfocant-la a resultats. Per fer-ho, fem una auditoria per obtenir una radiografia de la teva marca i poder dissenyar la millor estratègia de marketing.

Gestió de campanyes

Creem els anuncis amb contingut i imatges pensades estratègicament, i els implementem fent un seguiment exhaustiu perquè siguin efectius. Executem i gestionem les campanyes de la teva marca.

Anàlisis de resultats

Realitzem informes periòdics perquè coneguis l’evolució de la teva marca a la xarxa gràcies a la publicitat online. Analitzem qualitativament i quantitativament els resultats, identificant oportunitats de millora.

Servei integral de publicitat online
per fer créixer el teu negoci, augmentar notorietat de forma immediata, generar trànsit qualificat i consolidar la presència de la teva marca a Internet.

Per què la teva marca necessita Google Ads?

Resultats immediats

Des del primer moment que activem una campanya, el teu anunci és visible i pots conèixer els efectes de la publicitat a l’instant. Això ens permet reconduir l’estratègia peroptimitzar-la i aconseguir els millors resultats.

Abast

Els anuncis també es mostren als llocs web i vídeos on es trobi el teu target, gràcies a la xarxa Display i Youtube.

Visibilitat

Els anuncis de Google Ads aporten una gran visibilitat online de la teva marca. Apareixeràs davant el teu públic objectiu i tot aquell qui et necessiti.

Segmentació

Fes el teu anunci visible a les ciutats, països i idiomes que tu triïs. Així et serà més fàcil que arribi a les persones que tu vols.

Pagament variable

Les campanyes CPC (Cost per clic) permeten pagar en funció dels clics que ha obtingut el teu anunci, de manera que guanyes avantatges en efectivitat i control de la despesa.

Pressupost flexible

Els anuncis a través de Google Ads et permeten màxima flexibilitat per tal de fer canvis a temps real per a optimitzar els resultats.

Sabies que més del 80% d’usuaris busquen a Google abans de comprar?
Sortint a les primeres posicions guanyes confiança i visibilitat.

Rentabilitat màxima d’inversió

Campanyes de cerca.
Gestionem els anuncis relacionats per cerques al buscador Google, Google Shopping, Maps, Imatges i altres webs associades.  Optimitzem les campanyes analitzant el rendiment perquè assoleixis els millors resutats.

 

Campanyes display.
Creem campanyes display per tal que el teu anunci impacti als usuaris de la xarxa. El teu anunci apareixerà juntament amb altres pàgines de temàtica relacionada, on hi pugui haver el teu client potencial.  

 

Campanyes per mòbil.
A través del Google Ads Mobile gestionem campanyes específiques per a mòbils, els dispositius que estan revolucionant el panorama tecnològic.

Remarketing.
Recuperem aquells usuaris que han visitat la teva pàgina sense haver efectuat cap conversió. Els seguim per la xarxa per tal de recordar-los la teva marca.

 

Google Shopping.
Impulsem campanyes Google Shopping per destacar els teus productes i atraure trànsit a la teva botiga online. La teva marca, a la vitrina virtual de productes de Google.

Sabies que la publicitat digital és la inversió més rentable per augmentar vendes?