menu x
menu x

Claus per millorar les vendes del teu ecommerce per Black Friday

El Black Friday, com també el Cyber Monday, és una data imprescindible de subratllar amb fluorescent als calendaris ecommerce; i el moment més adequat per començar-lo a planificar és ara.   

Com totes les dates i projectes importants, el Black Friday necessita d’una bona planificació estratègica que doni sentit a totes les accions que desenvoluparem. Garantir uns bons resultats requereix d’un bon treball previ, així que comença a treballar-hi si vols millorar les vendes de la teva botiga online per Black Friday. 

Vull la meva estratègia Black Friday 

Claus per millorar les vendes del teu ecommerce per Black Friday

Per què impulsar les vendes per Black Friday? 

Black Friday és una expressió americana (divendres negre) que té com a objectiu que els comerciants converteixin els seus números vermells (pèrdues) en números negres o guanys.  

És una data caracteritzada per la compra per impuls, on molts negocis arriben a vendre en un dia la quantitat de tot el mes.  

Vols saber quan és el Black Friday? Aquest any és el divendres 25 de novembre. 

 

Com preparar el meu ecommerce per vendre 

Fruit de la digitalització accelerada dels últims anys, el món digital ha patit un augment important de competidors. A aquest fenomen se li ha sumat una major regulació sobre la privacitat de les persones, i l’eliminació de les cookies i les dades de tercers, que ha tingut un impacte directe a la publicitat digital.  

Vendre a internet no es redueix a tenir un aparador digital, sinó que requereix dos imprescindibles: tenir un ecommerce optimitzat i comptar amb una estratègia de marketing digital per fer que converteixi.
 

Optimització de l’ecommerce 

Si tens un ecommerce i en vols millorar els resultats, cal que tinguis una botiga online ben optimitzada per estar a l’alçada dels teus competidors, i convertir-te en la primera opció que tria el teu client. 

Per aconseguir-ho, tingues ben perfilats i optimitzats aquests 5 factors de la teva botiga online: 

  • El catàleg de productes.  

L’estructuració del catàleg implica categoritzar els nostres productes i crear camps específics a la fitxa de producte; és una decisió inicial molt important i un aspecte essencial si volem ser una botiga Customer-Centric 

  • Les fitxes de producte.  

La part més important de la nostra botiga si volem vendre; necessitem màxima qualitat de les imatges, tota la informació que el client pugui necessitar, les facilitats que espera, així com afavorir els fluxos de navegació. 

  • El procés de compra.  

Evita distraccions i facilitar que el client acabi convertint, oferint-li les màximes facilitats així com també molt important, el factor confiança. 

  • El servei que ofereixes i el valor afegit.  

El nostre servei ha de ser de qualitat, sense sorpreses desagradables pel client, i quelcom únic que actuï com a valor afegit que contribueixi a la diferenciació del nostre servei. 

  • L’accessibilitat de la botiga online.  

Assegurem-nos que la nostra botiga online s’adapti sigui quin sigui el dispositiu d’accés de l’usuari.
 

Fem que el teu ecommerce vengui 

Estratègia de marketing digital 

Les estratègies de màrqueting són totes aquelles accions i tècniques que es creen i es desenvolupen amb l’objectiu de promocionar i donar a conèixer un determinat producte o servei. Tal com et dèiem al nostre article sobre Com crear una estratègia de marketing perquè el teu ecommerce vengui, per tenir una bona estratègia digital, cal que treballis conjuntament la teva botiga online i el marketing digital de la teva marca. 

 

La clau de les estratègies són els objectius que tinguem, que poden ser: 

  • Guanyar visibilitat 
  • Augmentar el trànsit web 
  • Aconseguir més vendes 
  • Millorar la fidelització de clients 

En època de Black Friday, ens interessa concretament aconseguir més vendes, de manera que necessitarem planificar la nostra estratègia d’accions prèviament per mantenir coherència i equilibri entre totes les activitats de màrqueting. 

 

Tingues en compte… 

Xarxes socials 

Si vols triomfar a les xarxes socials, elabora un pla de continguts basat en el teu públic objectiu. Totes les xarxes socials tenen un públic objectiu específic; determina on és el teu i dissenya una estratègia que desperti el seu interès. 

SEO 

El posicionament SEO és essencial per a aquelles marques que pensen a llarg termini. Ajudarà a que la teva pàgina posicioni, i aconsegueixi un trànsit estable i creixent de clients potencials. 

Marketing de continguts 

Essencial per a la captació de leads. Permet un gran ventall de possibilitats, des de blogs, llibres electrònics, vídeos, infografíes, seminaris web, podcasts, enquestes, qüestionaris, plantilles, etc. 

Col·laboracions i preescripcions 

Col·laborar o sumar esforços amb altres marques o col·lectius t’ajudarà a fer que el teu negoci creixi. Resulta una suma d’esforços que et permetrà arribar a altres audiències del teu interès. 

Email marketing 

Per a moltes empreses, l’enviament de newsletters suposa una font immediata de trànsit i vendes. Per aconseguir-ho, és essencial disposar d’una bona base de dades segmentada, que permeti adreçar-nos al nostre client de la manera més personalitzada possible. 

Publicitat 

Les estratègies de publicitat requereixen d’una inversió però són molt eficaces, sobretot si tenim un bon producte/servei a oferir, i ho comuniquem correctament. Tenim moltes possibilitats de publicitat a través de Google Ads com també per xarxes socials. 

 

#SegueixElTeuInstint, mirem en quin estat es troba la teva botiga online, i engeguem motors ja per començar a treballar la teva estratègia Black Friday.  

Contacta’ns 

Estrategias para vender

Existe infinidad de información en Internet para posicionar, vender y captar clientes. Pero responde a tus dudas? Sabes que en Internet tienes oportunidades

#segueixelteuinstint

Te podemos ayudar

Sabes como llevar tu negocio al mundo digital? Tu ecommerce no vende? Sabes como fidelizar a tus clientes? Crees que puedes mejorar tu comunicación? Tu imagen corporativa no se adapta al entorno online?

Quieres recibir la Newsletter?

Otras notícias

Ver todas las notícias