Social Media

Pla estratègic social media per connectar amb el teu client.

Aprofita les xarxes socials per establir relacions directes i personalitzades. Interacciona i fes que la teva marca es socialitzi amb el teu públic objectiu.

L'estratègia màrqueting de continguts per gestionar les xarxes socials impulsarà l’engagement de la teva marca, és a dir, generar compromís i interès als usuaris i aconseguir que la relació es converteixi en conversions.

A Instint som experts en desenvolupament i implemenetació de plans estratègics de social media, perquè la teva marca creï vincles i experiències.

Aprofita l’enorme potencial de les xarxes socials i augmenta les vendes a través de relacions i confiança.

Gestió professional de xarxes socials.

Aprofites el potencial de les xarxes socials?
Som éssers socials. Humanitza la teva empresa!

Som experts en contingut de qualitat i gestió de xarxes socials.

 

Marketing de continguts

El content marketing és l'estratègia per aportar valor, millorar la imatge i controlar la reputació online de la teva marca d'una manera potent i eficaç.

 

A Instint preparem estratègies de contingut pensades per convertir-te en líder d’opinió, fidelitzar els teus seguidors i que aconsegueixis els objectius de la teva marca.

Sabies que les social media són un dels canals més potents per captar trànsit a la teva web?

Comunica, emociona i relaciona’t.

Potencia el reconeixement de marca

Augmenta la presència online de la teva marca a través d’estratègies de marketing digital a social media que et situïn a prop del teu públic objectiu. Desenvolupem estratègies de branding estratègic per fer créixer la teva marca a les xarxes socials.

Augmenta el trànsit a la teva web

Utilitza les xarxes socials per compartir contingut vinculat i augmentar trànsit a la teva web amb constància, planificació i coherència. A Instint, ideem i desenvolupem estratègies efectives i coordinades orientades a resultats.

 

 

 

Impulsa el posicionament en buscadors

Les xarxes socials no només serveixen per compartir contingut i conduir a l’acció el teu públic objectiu, també impacten en el posicionament SEO de la teva marca. Augmentar visibilitat a les xarxes socials et permet augmentar contingut i enllaços.

Millora les vendes del teu ecommerce

Promociona la teva botiga online i fes que augmenti el trànsit, la visibilitat i les vendes. Apliquem estratègies de marketing online orientades a vendre, identificant la teva audiència, analitzant la teva competència i creant contingut que converteix.

 

Gestiona l’atenció al client

Has pensat mai que una bona atenció al client pot ser la teva millor estratègia de marketing? Aprofita les xarxes socials com a punt de trobada de la teva marca amb el teu públic objectiu. Gestionem la teva atenció al client per a fidelitzar-lo i captar-lo.

El 70% dels usuaris busquen conèixer la marca a les xarxes socials abans de comprar.
Controles la teva reputació online a través d’estratègies social media?

Estratègia

Desenvolupem estratègies adaptades al teu negoci, d'acord als objectius de la teva marca i el target a qui et dirigeixes, per tal de comunicar i promocionar el potencial del teu negoci.

Comunity management

Gestionem la teva comunitat creant relacions bidireccionals que vinculin la teva marca al teu públic objectiu. Creem continguts orientats a branding, promoció i informació, amb l'estil i el to del teu públic.

Social Media Ads

Dissenyem i implementem campanyes publicitàries a xarxes socials. Invertir en Social Ads permet augmentar l’abast de les publicacions, fent que siguin més visibles, augmentin els clicks i captin leads.

Informe de resultats

Mesurem, generem informes i optimitzem els resultats. Un informe de resultats és essencial per mesurar l’efectivitat de l’estratègia de xarxes socials i reconduir-la per aconseguir resultats òptims.

El 60% de la població és a les xarxes socials
i el 99% n’és actiu.

Som experts en Social Ads

Per convertir, has d’invertir. A Instint dissenyem i gestionem la teva estratègia publicitària a xarxes socials.

Inversions flexibles

Desenvolupem estratègies adaptades al teu negoci, tenint en compte els objectius de la teva marca, els missatges a transmetre i el target a qui et dirigeixes, per tal de comunicar i promocionar tot el potencial del teu negoci.

Augment de visibilitat

Els algoritmes de les xarxes socials obstaculitzen que la teva marca obtingui abast orgànic. La mínima inversió et portarà a l’eficiència del teu contingut.

Segmentació infinita

Les xarxes socials tenen tanta informació dels usuaris que permeten a la publicitat una gran possibilitat de segmentació dels anuncis: demogràficament, per interessos, per llocs de treball, ...

Múltiples possibilitats

Fotografies, text, vídeos, continguts interactius, formularis... les social media ads et permeten gran quantitat de formats per poder deixar anar tota la creativitat.

Analítiques detallades

Les plataformes publicitàries a social media et permeten conèixer un munt de detalls sobre l’impacte del teu anunci a temps real, perquè puguis reconduir l’estratègia o simplement conèixer els resultats de la teva inversió.

Aprofites el potencial de les xarxes socials?
Humanitza la teva empresa!