Com crear una estratègia de marketing perquè el teu ecommerce vengui

Si tens un ecommerce i vols vendre, és important que treballis la teva estratègia de marketing digital per, entre d’altres, guanyar visibilitat en els cercadors, captar trànsit, incrementar els leads i augmentar vendes.

? Per això has de tenir en compte que la teva botiga online tingui visibilitat, estigui ben posicionada, es trobi perfectament optimitzada per a facilitar el procés de compra del client i compti amb una bona estratègia comercial que motivi a la conversió, tant dins el teu ecommerce com a través d’altres canals digitals.

El Covid-19 ha fet augmentar la confiança dels consumidors cap a l’ecommerce. Click to Tweet

Durant aquest 2020, les vendes ecommerce han augmentat 9 vegades per sobre de les registrades en els canals tradicionals durant el 2019, i la pandèmia ha accelerat fins i tot més aquesta tendència: l’oportunitat per a avançar en la digitalització i en l’impuls de la venda online és ara.

Treballa conjuntament la teva estratègia ecommerce amb el marketing digital del teu negoci: a Instint comptem amb un equip expert en les diferents àrees que intervenen en l’èxit de la teva botiga online.

 

Per tenir una bona estratègia digital, cal que treballis conjuntament la teva botiga online i el marketing digital de la teva marca. El teu ecommerce s’ha de veure, ha d’arribar al teu públic objectiu i ha de convidar a la compra: necessites una estratègia digital integral.

Com crear una estratègia de marketing perquè el teu ecommerce vengui

? Idees per impulsar les vendes de la teva botiga online

Vols impulsar les teves vendes a Internet? Et plantegem 5 idees que t’ajudaran a que el teu ecommerce vengui:

 

⚫ Disseny atractiu i presentació de producte completa i entenedora

Un disseny web atractiu, complet i impactant, t’ajudarà a captar l’atenció del teu públic objectiu i mantenir-la.

A l’hora de valorar el disseny del teu ecommerce, tingues en compte: l’experiència d’usuari, la navegació, els call to action que apareixen a les diferents parts de la teva botiga, les imatges de qualitat, el disseny responsive o mobile friendly, les integracions amb el correu electrònic, el relat del contingut que mostres i, per suposat, tota la part legal que cal que tinguis controlada.

 

⚫ Experiència de compra excellent, ràpida i senzilla

L’ UX (User Experience) o experiència d’usuari és un atribut de qualitat que mesura la facilitat d’ús de les interfícies de la web, i és clau per convertir els visitants de la teva botiga online en clients.

Et recomanem analitzar i estudiar el comportament a temps real dels teus usuaris, tant dels que compren com els que han marxat sense comprar, per tal de detectar totes les oportunitats de millora del teu ecommerce.

 

⚫ Inversió publicitària per generar trànsit

Inverteixes en campanyes Ads segmentades? Aquest és un punt imprescindible si busques incrementar el trànsit de qualitat a la teva botiga online.

Inverteix en Google per aparèixer a les primeres posicions del buscador, així com també a les diferents oportunitats que t’ofereix, com Google Shopping, per ser-hi quan el teu client potencial busca el teu producte o servei.

També t’interessen les campanyes de Social Ads com a bona alternativa per les possibilitats de segmentació que t’ofereix. Saps que pots segmentar per comportaments en compres online, nivell d’estudis, llocs que ha visitat, si tenen fills o no, càrrec que ocupen en les seves empreses, interessos, codi postal, etc.?

⚫ Fidelització a través de proves socials que generin confiança

Aprofites tota la informació de qualitat que et poden oferir els teus propis clients, com les bones experiències que han tingut comprant al teu ecommerce?

Un client satisfet recomana un producte o servei a un tercer, i fa que la teva marca guanyi en credibilitat i confiança. Treballa l’estratègia de marketing de recomanacions i de fidelització, perquè el teu client estigui content, ho mostri i la teva botiga ho aprofiti com a aval de qualitat.

⚫ Estratègia de continguts i promocions ecommerce

Quina estratègia de continguts segueixes per millorar els CTR dels productes que t’interessen promocionar, millorar la conversió de les vendes, aconseguir més clients potencials o posicionar les teves paraules clau al buscador?

Millora la teva estratègia de continguts, tant per potenciar la comunicació amb els teus clients com per millorar els rankings de posicionament orgànic de la teva pàgina.

Com crear una estratègia de marketing perquè el teu ecommerce vengui

? Saps què necessita la teva botiga online per començar a vendre o impulsar les conversions?

A Instint auditem el teu ecommerce per detectar totes les oportunitats que tens com a negoci per créixer a Internet. Dissenyem i impulsem l’estratègia digital que la teva empresa necessita.

? Contacta’ns i t’assessorem!

Com crear una estratègia de marketing perquè el teu ecommerce vengui

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per a posicionar, vendre i captar clients. Però respon als teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com portar el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar als teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La teva imatge corporativa no s'adapta a l'entorn online?

Vols rebre la nostra Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies