Pàgina web per a l'oficina tècnica Ecopime

CLIENT
Ecopime Projects

SECTOR
Tècnic i industrial

Disseny web, implementació i treball SEO per a l’oficina tècnica de serveis d’enginyeria i arquitectura tècnica Ecopime


Ecopime Projects és una empresa de serveis tècnics en enginyeria i arquitectura, que ofereix un servei tècnic complet en la gestió de tramitacions i documentació tècnica. Per a la celebració dels seus 10 anys de trajectòria en el sector, Ecopime ha renovat la seva pàgina web confiant en l’equip d’Instint.

Per al disseny i implementació de la pàgina web, hem volgut fer un salt endavant i presentar un accés directe, entenedor i àgil als continguts d’interès, adaptant la manera com trobar la informació útil i de qualitat.

Disseny i implementació de la pàgina web

Per al disseny de la pàgina web d’Ecopime, l’equip d’Instint vam dissenyar una estructura de serveis pensant en el posicionament de la pàgina, i posant l’usuari com a centre de l’estratègia, per garantir una bona usabilitat i facilitat de navegació.

En aquest aspecte, es van estructurar els serveis d’enginyeria, projectes d’activitat, certificació energètica, energies renovables, projectes d’obra i instal·lacions i arquitectura tècnica com a eixos clau on englobar la resta de serveis més específics de cada àrea.

Cada pàgina de servei ha estat dissenyada oferint a l’usuari qüestions relacionades per a completar la seva necessitat. En aquest aspecte, es presenten articles i continguts relacionats, descarregables d’interès, serveis complementaris, i diferents opcions de contacte.

Havent dissenyat i implementat la pàgina, el treball d’Instint com a experts en màrqueting digital ha estat també treballar les urls, els titles i les descripcions de les pàgines, d’acord amb el keyword research inicial.

A part de les diferents pàgines d’àrees de treball i serveis, també hem implementat l’apartat blog de la pàgina, on mensualment nodrim de contingut d’alt interès relacionat amb les actualitzacions i novetats del sector, que contribueixi a oferir contingut i informació de qualitat, i alhora vetllar pel posicionament orgànic de la pàgina.

Altres Casos d'Èxit