Claus per preparar el teu ecommerce pel Black Friday i la campanya de Nadal 2020

Acaba un estiu insòlit per donar tret de sortida a una tornada a l’activitat marcada per la incertesa. La crisis del coronavirus ens obliga a replantejar amb celeritat qualsevol escenari que es pugui donar, i a respondre amb eficàcia, rapidesa i estratègia per seguir tenint presència al mercat.

Si tens una botiga online, és moment de donar-li un impuls. #SegueixElTeuInstint, contacta’ns! Click to Tweet

Arriba una de les èpoques més fortes de l’any a nivell comercial, i aquest any més que mai cal treballar amb antelació per aprofitar al màxim l’últim trimestre de l’any. El que tenim clar és que els usuaris seran extremadament prudents amb tot, i que les tendències de comportament marquen una gran preferència per les compres online i de proximitat.

Més del 44% dels consumidors assegura que comprarà més online durant aquesta campanya de Nadal. Estàs a punt?

 

En una situació d’inestabilitat financera, també es lògic pensar que arriba una època de despeses, on es preveu que el consumidor començarà abans les compres, buscant les promocions i les ofertes característiques dels últims dies del calendari ecommerce.

Comença a treballar ja el full de ruta de la teva estratègia ecommerce per aprofitar l’època de les promocions més fortes de l’any: el Black Friday i la campanya de Nadal. Contacta’ns!

 

Com augmentar les ventes al teu ecommerce?

Cal començar a treballar ja amb el full de ruta de les promocions més fortes de l’any. La tardor ha de donar tret de sortida a les campanyes, i cal replantejar l’estratègia comercial tenint en compte les característiques d’aquesta època insòlita.

Segons un informe realitzat per eBay, durant els mesos més durs de la pandèmia, a Europa, les cerques relacionades amb el Nadal van créixer un 44%.

Organitza els teus productes o serveis

Prepara els productes que tindràs en stock i determina quins seran els que voldràs vendre. Pensa en la rendibilitat que en trauràs, però sobretot amb les necessitats del teu client potencial.

Treballa les fitxes de producte

A part d’oferir tota la informació que el teu client necessita a l’hora de comprar, és important que tinguis un bon títol, descripció, fotografies i paraules clau per aconseguir el millor posicionament SEO.

Prepara promocions i ofertes atractives

Aquest any el client buscarà les ofertes més interessants. Crea una estratègia de promocions i ofertes competitiva que et permeti diferenciar de la competència i oferir uns descomptes atractius i llaminers.

Revisa l’experiència de compra

Assegura’t que el teu client tingui una bona experiència de compra a la teva botiga online. A part de la usabilitat de la pròpia web, personalitza la pàgina amb les diferents promocions i descomptes que realitzis, i comunica’ls, perquè l’usuari trobi el que busca fàcilment.

Fes campanyes promocionals

Treballa la difusió de les promocions que faràs. Ja sigui a través de xarxes socials, Google Ads, email marketing… cal que informis de les diferents promocions i anunciïs la teva botiga online al màxim de gent possible, per aconseguir més oportunitats de compra.

 

Comença ja a treballar la teva estratègia de marketing digital per a impulsar el teu ecommerce durant les campanyes de Black Friday i Nadal. #SegueixElTeuInstint i parlem-ne!

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per a posicionar, vendre i captar clients. Però respon als teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com portar el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar als teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La teva imatge corporativa no s'adapta a l'entorn online?

Vols rebre la nostra Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies