Claus per preparar el teu ecommerce pel Black Friday i la campanya de Nadal 2020

Acaba un estiu insòlit per donar tret de sortida a una tornada a l’activitat marcada per la incertesa. La crisis del coronavirus ens obliga a replantejar amb celeritat qualsevol escenari que es pugui donar, i a respondre amb eficàcia, rapidesa i estratègia per seguir tenint presència al mercat.

Si tens una botiga online, és moment de donar-li un impuls. #SegueixElTeuInstint, contacta’ns! Click to Tweet

Arriba una de les èpoques més fortes de l’any a nivell comercial, i aquest any més que mai cal treballar amb antelació per aprofitar al màxim l’últim trimestre de l’any. El que tenim clar és que els usuaris seran extremadament prudents amb tot, i que les tendències de comportament marquen una gran preferència per les compres online i de proximitat.

Més del 44% dels consumidors assegura que comprarà més online durant aquesta campanya de Nadal. Estàs a punt?

 

En una situació d’inestabilitat financera, també es lògic pensar que arriba una època de despeses, on es preveu que el consumidor començarà abans les compres, buscant les promocions i les ofertes característiques dels últims dies del calendari ecommerce.

Comença a treballar ja el full de ruta de la teva estratègia ecommerce per aprofitar l’època de les promocions més fortes de l’any: el Black Friday i la campanya de Nadal. Contacta’ns!

 

Com augmentar les ventes al teu ecommerce?

Cal començar a treballar ja amb el full de ruta de les promocions més fortes de l’any. La tardor ha de donar tret de sortida a les campanyes, i cal replantejar l’estratègia comercial tenint en compte les característiques d’aquesta època insòlita.

Segons un informe realitzat per eBay, durant els mesos més durs de la pandèmia, a Europa, les cerques relacionades amb el Nadal van créixer un 44%.

Organitza els teus productes o serveis

Prepara els productes que tindràs en stock i determina quins seran els que voldràs vendre. Pensa en la rendibilitat que en trauràs, però sobretot amb les necessitats del teu client potencial.

Treballa les fitxes de producte

A part d’oferir tota la informació que el teu client necessita a l’hora de comprar, és important que tinguis un bon títol, descripció, fotografies i paraules clau per aconseguir el millor posicionament SEO.

Prepara promocions i ofertes atractives

Aquest any el client buscarà les ofertes més interessants. Crea una estratègia de promocions i ofertes competitiva que et permeti diferenciar de la competència i oferir uns descomptes atractius i llaminers.

Revisa l’experiència de compra

Assegura’t que el teu client tingui una bona experiència de compra a la teva botiga online. A part de la usabilitat de la pròpia web, personalitza la pàgina amb les diferents promocions i descomptes que realitzis, i comunica’ls, perquè l’usuari trobi el que busca fàcilment.

Fes campanyes promocionals

Treballa la difusió de les promocions que faràs. Ja sigui a través de xarxes socials, Google Ads, email marketing… cal que informis de les diferents promocions i anunciïs la teva botiga online al màxim de gent possible, per aconseguir més oportunitats de compra.

 

Comença ja a treballar la teva estratègia de marketing digital per a impulsar el teu ecommerce durant les campanyes de Black Friday i Nadal. #SegueixElTeuInstint i parlem-ne!

Estrategias para vender

Existe infinidad de información en Internet para posicionar, vender y captar clientes. Però responde a tus dudas? Sabes que en Internet tienes oportunidades

#segueixelteuinstint

Te podemos ayudar

Sabes como llevar tu negocio al mundo digital? Tu ecommerce no vende? Sabes como fidelizar a tus clientes? Crees que puedes mejorar tu comunicación? Tu imagen corporativa no se adapta al entorno online?

Quieres recibir la Newsletter?

Otras notícias

Ver todas las notícias