Perquè contractar una ESTRATÈGIA DIGITAL i no una simple WEB?

D’entrada creus que el que et cal és una bona WEB. Però de seguida t’arriben l’angoixa i la inseguretat, i et comences a desesperar amb la inacabable terminologia i les opcions a les que t’encaren els gurús d’Internet. No pateixis, aquí tens la guia definitiva per a què el teu esforç no sigui una despesa, sinó una inversió.

Internet va canviar definitivament el món, i amb ell la forma de captar i tractar els clients i de distribuir els productes. Ara cal que siguis aquest “botiguer” que despatxa comandes les 24 hores del dia i que és capaç d’oferir noves alternatives de negoci. Et trobes desactualitzat i has pres la decisió de millorar l’aparença del negoci i tornar-lo efectiu.
Sí, estem parlant del teu espai digital, d’aquesta web que ha d’explicar exactament allò que el teu client necessita i ser el més ràpid possible resolent dubtes, donant atenció als clients i venent els productes.

“Encara no estàs convençut que has d’invertir a Internet?”

Doncs l’estudi de Deloitte Espanya del 2014 explica que 9 de cada 10 compradors ja saben què compraran abans d’arribar a la botiga, i 8 de cada 10 persones tenen ja al seu cap una selecció de les marques que considerarien a l’hora de comprar.
Més enllà d’això, un 80% de les persones enquestades investiguen a Internet abans de comprar. En total, el 75% dels consumidors considera que la cerca a Internet fa que la seva compra sigui més intel·ligent i precisa.
De manera que queda clar que no es tracta de contractar una simple web, sinó de plantejar per al teu negoci una visió més àmplia a nivell digital. Així que compartim amb tu aquest qüestionari pensat per als nostres clients d’estratègia digital.
“Penses que pots gastar poc a internet i esperar resultats de seguida”

Abans d’invertir ni un cèntim, preguntat el següent:

  1. Perquè has de ser visible a Internet?
  2. Qui és i on és el teu client ideal?
  3. Quines eines necessita la teva marca per vendre per Internet?
  4. Estàs sol en la gestió digital o bé comptes amb un equip?
  5. Saps què és una web responsive ?
  6. Quin tipus de domini tens i quin és el millor naming?
  7. Com és el logotip del teu negoci?
  8. La imatge de la teva marca es veu bé a les xarxes socials?
  9. Ets conscient que la teva imatge atreurà més i millors clients?
  10. Quines són les teves paraules clau?

El resultat d’aquesta reflexió ha de ser:

VISIBILITAT + REPUTACIÓ + IMATGE + TECNOLOGIA

=

ESTRATÈGIA DIGITAL PER VENDRE

Vols més idees?
Deixa’ns el teu mail i t’enviarem les nostres propostes d’estratègia digital per vendre.

Mentrestant et deixem aquest PDF descarregable,

per a donar les primeres passes en la construcció de la teva

estratègia digital.

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per posicionar, vendre i captar clients. Però responen els teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com dur el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar els teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La imatge corporativa no s'adapta al món online?

Vols rebre la Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies