menu x
menu x

Perquè contractar una ESTRATÈGIA DIGITAL i no una simple WEB?

D’entrada creus que el que et cal és una bona WEB. Però de seguida t’arriben l’angoixa i la inseguretat, i et comences a desesperar amb la inacabable terminologia i les opcions a les que t’encaren els gurús d’Internet. No pateixis, aquí tens la guia definitiva per a què el teu esforç no sigui una despesa, sinó una inversió.

Internet va canviar definitivament el món, i amb ell la forma de captar i tractar els clients i de distribuir els productes. Ara cal que siguis aquest “botiguer” que despatxa comandes les 24 hores del dia i que és capaç d’oferir noves alternatives de negoci. Et trobes desactualitzat i has pres la decisió de millorar l’aparença del negoci i tornar-lo efectiu.
Sí, estem parlant del teu espai digital, d’aquesta web que ha d’explicar exactament allò que el teu client necessita i ser el més ràpid possible resolent dubtes, donant atenció als clients i venent els productes.

“Encara no estàs convençut que has d’invertir a Internet?”

Doncs l’estudi de Deloitte Espanya del 2014 explica que 9 de cada 10 compradors ja saben què compraran abans d’arribar a la botiga, i 8 de cada 10 persones tenen ja al seu cap una selecció de les marques que considerarien a l’hora de comprar.
Més enllà d’això, un 80% de les persones enquestades investiguen a Internet abans de comprar. En total, el 75% dels consumidors considera que la cerca a Internet fa que la seva compra sigui més intel·ligent i precisa.
De manera que queda clar que no es tracta de contractar una simple web, sinó de plantejar per al teu negoci una visió més àmplia a nivell digital. Així que compartim amb tu aquest qüestionari pensat per als nostres clients d’estratègia digital.
“Penses que pots gastar poc a internet i esperar resultats de seguida”

Abans d’invertir ni un cèntim, preguntat el següent:

  1. Perquè has de ser visible a Internet?
  2. Qui és i on és el teu client ideal?
  3. Quines eines necessita la teva marca per vendre per Internet?
  4. Estàs sol en la gestió digital o bé comptes amb un equip?
  5. Saps què és una web responsive ?
  6. Quin tipus de domini tens i quin és el millor naming?
  7. Com és el logotip del teu negoci?
  8. La imatge de la teva marca es veu bé a les xarxes socials?
  9. Ets conscient que la teva imatge atreurà més i millors clients?
  10. Quines són les teves paraules clau?

El resultat d’aquesta reflexió ha de ser:

VISIBILITAT + REPUTACIÓ + IMATGE + TECNOLOGIA

=

ESTRATÈGIA DIGITAL PER VENDRE

Vols més idees?
Deixa’ns el teu mail i t’enviarem les nostres propostes d’estratègia digital per vendre.

Mentrestant et deixem aquest PDF descarregable,

per a donar les primeres passes en la construcció de la teva

estratègia digital.

Estrategias para vender

Existe infinidad de información en Internet para posicionar, vender y captar clientes. Pero responde a tus dudas? Sabes que en Internet tienes oportunidades

#segueixelteuinstint

Te podemos ayudar

Sabes como llevar tu negocio al mundo digital? Tu ecommerce no vende? Sabes como fidelizar a tus clientes? Crees que puedes mejorar tu comunicación? Tu imagen corporativa no se adapta al entorno online?

Quieres recibir la Newsletter?

Otras notícias

Ver todas las notícias