Un laboratori per transformar idees

Preparem un nou “Laboratori obert” aquest dimecres 26 d’octubre de 2016 per compartir idees sobre INNOVACIÓ, VELOCITAT, ACTITUD I GASTRONOMIA, amb Juan Carlos Iglesias CEO del Grupo Rías de Galicia, soci de diversos grups gastronòmics catalans i impulsor del conjunt del restaurant Bellavista del Jardín del Norte, junt amb la família Messi i d’altres activitats empresarials de reconegut prestigi.

La innovació és vital i té a veure amb la nostra capacitat d’aprendre, compartir i convertir. Aquesta és la idea amb la què neix Open Future Lab, un esforç per reunir en un mateix lloc a diferents referents dels àmbits empresarials, esportius i tecnològics. Una oportunitat per parlar, escoltar i compartir sobre com un sector determinat pot aprendre d’un altre i intercanviar idees d’innovació. A més generar sinergies i, perquè no? fins i tot generar nous negocis basats en el concepte de que tots som un laboratori obert.
“Tenim l’oportunitat de crear un espai diferent per compartir idees amb #JuanCarlosIglesias ”

El següent Open Future Lab serà el dimecres 26 d’octubre a Castellolí. La base serà la visió de l’emprenedor, la velocitat en la implementació d’una idea i els riscos en les oportunitats de negoci. El convidat d’aquesta ocasió Juan Carlos Iglesias i sap molt bé del que es tracta doncs a la seva trajectòria té diferents empreses obertes i és  soci de diversos grups gastronòmics catalans, com per exemple el compartit amb els germans Adrià.

WORKSHOP Gastronomia, motor i innovació a partir de les  16:00 fins a les  18:00H al  CAMPUS MOTOR | CASTELLOLÍ. Gràcies a Toyota Igualada les persones interessades a assistir disposaran de desplaçaments gratuïts fins al al Campus Motor Anoia.
XERRADA OBERTA Fogons i negocis a partir de les 18:30 a 19:30H | COOPERATIVA DE CASTELLOLÍ
Avinguda de la Unió, 60. Ponents: Juan Carlos Iglesias,
Josep Ferrer Mabras i Oriol Càlichs Soler
Iglesias explicava, en una de les seves presentacions al II Fórum Internacional de Emprendedores Culinary Action, organitzat pel Basque Culinary Center que el més important és mantenir el cap fred, “perquè a molta gent la il·lusió en un projecte els encega i no són capaços de veure els punts febles de les seves idees.”

L’Open Future Lab és un projecte compartit entre Instint Estratègia Digital i la UOC, que cerca allunyar-se de la idea traidicional del networking. No hi vas a conèixer persones, hi vas per compartir experiències
Una vegada més comptem amb el Campus Motor i també amb Toyota Igualada .
És una oportunitat valuosa per #cuinarinnovació aprendre i compartir, vine a aquesta nova edició de l’Open Future Lab. Les inscripcions son gratuïtes i pots inscriure’t en aquest enllaç ↳ #CUINEMINNOVACIÓ .

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per a posicionar, vendre i captar clients. Però respon als teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com portar el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar als teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La teva imatge corporativa no s'adapta a l'entorn online?

Vols rebre la nostra Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies