Comença el canvi

Si volem implicar-nos en la transformació digital dels nostres clients, hem d’entendre que no només podem oferir serveis sinó també connexions. I amb aquest objectiu vem trobar uns partners de luxe.

 

Ens hem trobat que molta gent es preguntava què era això del Openfuturelab, quan n’hem fet la promoció, amb el dubte raonable d’esperar-ne un més dels múltiples esdeveniments a cavall de la divulgació i la formació, amb l’objectiu final de treure’n, com a màxima expectativa, un contacte profitós per al negoci propi.

Aquest és un repte més del que proposa aquest projecte, una raó més per divulgar-ne la novetat i la seva innovació trencadora.

Es tracta de crear espais de trobada que realment s’adiguin als interessos de les empreses i els seus responsables. Senzillament: converses amb empresaris: Què és el més important avui mateix, LA TECNOLOGIA O LES PERSONES?

“Ens hem trobat que molta gent es preguntava què era això del @openfuture_lab ❂ ? “

 

Teniu un negoci. La tecnologia: Hi és bàsica? És tant sols una opció? És innecessària? Simplement t’ajuda a estar atent als canvis?

Potser creiem que el transformar-nos no sigui el més important, però si no ho fos encara competiríem com fa 10 anys. I tot va molt de pressa. De manera que adoptar la innovació és una tria (l’única?) vàlida per als negocis.

Els reptes canvien, i les fonts d’informació per identificar-los correctament i per trobar les eines per abordar-los, també. Per això s’ha creat Openfuturelab, i per això Instint s’hi ha abocat plenament. Perquè, malgrat que la gent ens encasella com aquells que “fem webs”, la nostra vocació és la de ser en el món online amb totes les conseqüències, i especialment amb l’objectiu d’aprendre la millor manera de treure’n profit.

Per això ens ha entusiasmat el plantejament i la resposta al que planteja Openfuturelab, una veritable àgora on abocar idees i inquietuds.

Cap networking clàssic dirigit a una oportunitat de venda, ni cap lliçó magistral de gurús consagrats. Senzillament, les inquietuds profundes dels empresaris i emprenedors d’arreu (no només de Barcelona o del 22@), les seves idees i la seva visió de com captar noves idees.

I el convenciment de que, si no ets un gegant, compartir et fa més gran i t’iguala a qualsevol altre actor del mercat.

A Instint som així, i volem seguir sent així.

La innovació també es fa innovant en la innovació ♚ Instint pur.

Així què?

ens veiem en el pròxim Open Future Lab

 

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per a posicionar, vendre i captar clients. Però respon als teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com portar el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar als teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La teva imatge corporativa no s'adapta a l'entorn online?

Vols rebre la nostra Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies