És difícil pensar en disseny, però no pensar-hi és desastrós

Fa uns dies parlàvem amb uns clients d’INSTINT dedicats al disseny d’interiors sobre la importància d’emocionar amb les imatges de les seves creacions. Els vam explicar la necessitat que el seu logotip sigui un clar reflex del seu treball.

Creus que el concepte no t’afecta perquè no ets al món del disseny i la moda?

T’equivoques. La IMATGE, en l’era digital, és el primer repte de la teva marca.Al segle XX el paradigma era trobar una imatge que definís l’activitat de l’empresa, i d’aquí en van néixer els logotips, imagotips, isotips o l’isologo. Però tot això sempre pensant en espais concrets on situar com més informació millor. En realitat la imatge en sí no importava tant. Els diaris, les revistes i tots els materials impresos CERCAVEN SEMPRE AIXÒ: presentar informació i gairebé mai transmetre emoció.

13062799_10209772697944652_207620432_o

Però… tatxín tatxan, arriben els dispositius mòbils, les xarxes socials, les webs responsive, el comerç online i canvia tot el paradigma de la imatge,  els logotips  i els missatges d’empresa per deixar d’INFORMAR i començar a emocionar.

“És difícil pensar en disseny, però no pensar-hi és desastrós > #RalpCaplan ”

I sí, encara hem de pensar en imatges, logos i anuncis de la nostra marca, però el paradigma canvia. Ara et pot veure tothom i des d’arreu.
Tens només 5 segons per interessar els teus possibles clients o bé fer morir d’enveja la teva competència. Cal que tinguis una web que expliqui, també a través de la imatge, el que fas i les raons per contractar-te.

Encara no consideres important la teva IMATGE?

“quan coneixes una persona, és cert que la cerques a Google o consultes el seu perfil a Linkedin?”

Sàpigues que:

  • La importància dels continguts visuals a les xarxes socials és tanta que un sol tuit amb contingut visual pot arribar a tenir un increment del 300% d’interacció i un 50% més de RT.
 Els usuaris i clients prefereixen una marca que tingui un bon logo i una bona imatge a les seves xarxes i amb una descripció clara de la seva activitat, a una que no té xarxes socials o bé no en té la cura suficient.
  • Els usuaris i possibles clients busquen primer a les xarxes socials les empreses i marques, i a partir de la seva imatge prenen la decisió d’anar a la seva web.
  • Els posts a facebook que s’acompanyen d’imatges i vídeos tenen més i millors opcions de crear interès i de generar visites a l’espai web.
  • Avui és important per a tots els empresaris tenir espais web i canals de difusió de marca a través de les xarxes socials. Però l’efecte que pots causar quan et troben ja no té res a veure amb la forma de fer negoci de cinc anys enrere. Des de l’email que reps mires què diu la signatura del teu emissor? O bé quan coneixes una persona, és cert que la cerques a Google o consultes el seu perfil a Linkedin?

 

El que la teva empresa calla, la teva imatge ho crida.

Així que et deixem aquesta “xuleta ” de mides per la teva marca personal

13052591_10209772698464665_612044508_o

[bctt tweet=”Et deixem 5 preguntes bàsiques per analitzar la teva imatge a l’era digital.” username=”instintnet”]

  1. El teu logotip s’adapta als espais que et donen les xarxes socials?
  2. Les teves imatges parlen de la teva empresa?
  3. Les imatges de la teva web s’adapten a diversos tipus de dispositiu mòbil?
  4. Quan algú et cerca a Google, quina imatge té la teva marca?
  5. Respectes les dimensions i el pes de les imatges per tal que es carreguin sense problemes?

I si vols més idees per els teus DISSENYS 

i treure-li tot el potencial en favor del teu negoci, ja ho saps > #segueixelteuinstint

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per a posicionar, vendre i captar clients. Però respon als teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com portar el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar als teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La teva imatge corporativa no s'adapta a l'entorn online?

Vols rebre la nostra Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies