Estàs en el sector Turístic? Et donem 10 passos bàsics per triomfar a internet

Turisme i internet: Estàs al cas de tot el que t’ofereix?
El sector turístic i les reserves a internet són de les àrees que més i millor creixen en els últims anys. Però el sector li treu tot el profit possible? Quines idees poden ajudar-te a promoure millor les temporades com la de Setmana Santa? I si no ets a temps ara prepara’t per vacances d’estiu.


Al 1999 -només 16 anys enrere- si posaves a Google la paraula VIATGES el cercador et donava 720.000 resultats. A finals del 2015 la mateixa cerca ultrapassava els 300.000.000 de respostes. El 2015, Espanya s’ha superat en expectatives de moviment turístic, arribant gairebé a assolir la gran xifra de 68 milions de turistes en l’exercici passat. Per aquest sector professional són bones dades que les empreses han d’aprofitar per començar a fer un bon treball de comunicació digital, i sobretot, les seves pròpies plataformes de contractació digital.
Tenint presents aquestes xifres i la previsió de que 7 de cada 10 viatgers consulten internet per planificar les seves vacances i d’aquests 8 es deixen seduir per les recomanacions que es troben a les xarxes socials, encarem unes noves vacances de SETMANA SANTA en les que segurament el fet DIGITAL és ja una eina que ningú qüestiona en el moment d’escollir el seu destí, allotjament i ruta.

OPORTUNITATS

És molt simple. Les ciutats, el sector de la restauració i l’empresa privada encara no han aconseguit d’establir una connexió digital que els permeti SUMAR aquests esforços que per separat comencen a precebre’s cada cop més professionals. Però ara mateix el peix ja està venut, i els més de 2.000.000 de viatgers ja han seleccionat destí i lloc d’allotjament. Però què podem fer per aprofitar les visites de SETMANA SANTA i millorar el posicionament de cara a futures promocions? Et donem una bona llista d’idees:

“10 passos bàsics amb #estratègiadigital, per tenir clients en els festius i les vacances ”

  1. Tens un hotel o un lloc d’allotjament / és important que tinguis una secció : PARLEN DE NOSLTRES o ELS NOSTRES CLIENTS ENS RECOMANEN.
  2. Ajuda les persones que miren de fer les reserves a nivell digital. Aconsegueix que la teva plataforma sigui fàcil, intuïtiva i, sobretot: SI ALGUN CLIENT ES QUEDA A MEITAT DEL PROCÉS, QUE PUGUIS IDENTIFICAR-LO I ENVIAR-LI INFORMACIÓ ADDICIONAL O FINS I TOT enviar-li un mail de “et podem ajudar amb més informació?
  1. Anuncia ja les promocions futures.
  1. BÀSIC: Tens xarxes socials? Han de treure fum un mes abans i un mes després de dates com les vacances de SETMANA SANTA o les que estan programades en el calendari.
  1. Esbrina, segueix i comparteix les activitats de la teva ciutat o poble. Així reforçaràs la proposta turística.
  1. JA SOM en els dies 0 i  aquest és el moment de comentar als teus visitants que els agraïries que etiquetéssin la zona amb les seves fotos i activitats.
  1. Crea incentius per tal que t’etiquetin. Premis, sortejos, descomptes.
  1. Aconsegueix que deixin el seu email i número de telèfon. RECORDA QUE després poden recomanar-te o tornar.
  1. Sigues visible. ARA MÉS QUE MAI, les ciutats i altres indrets turístics comencen a gestionar la seva comunicació digital de forma professional, amb estratègia i objectius. PENSA EN ELS TEUS CLIENTS i en fer-los les coses fàcils perquè et trobin o trobin la teva localitat.
  1. NO OBLIDIS QUE TOTS ELS CLIENTS TENEN A LES SEVES MANS UN SMARTPHONE i que en un clic poden AGRAIR LA TEVA AMABILITAT o bé EXPRESSAR A TOTHOM LA SEVA DECEPCIÓ PER LA TEVA ATENCIÓ.

I ja ho saps, si necessites més idees, és el moment de crear la teva ESTRATÈGIA DIGITAL >(descarregable)

 

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per a posicionar, vendre i captar clients. Però respon als teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com portar el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar als teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La teva imatge corporativa no s'adapta a l'entorn online?

Vols rebre la nostra Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies