Facebook vs Periscope. Com treure-li partit al LIVEMOVIE per promoure el teu negoci.

Quan vas veure a Piqué compartir un vídeo en temps real des de l’avió del Barça segurament vas preguntar-te: Com pot Periscope donar-li una nova vida als meus productes?

Et donem les bases per triomfar en el LIVE VIDEO i a més t’expliquem com Facebook també t’ofereix una opció de transmissió en viu que pots utililizar a la teva empresa.

 Facebook vs Periscope

video-facebook-periscope-instint

Sí, senyores i senyors, com ja van predir els gurus del món digital, el vídeo serà el rei de l’any 2016, i ha entrat per la porta gran de les transmissions en viu. Creus que podràs utilitzar-lo a la teva empresa, indústria o agrupació? Et donem algunes de les seves claus.
Malgrat que PERISCOPE ja té un any de vida, feia falta que un dels jugadors amb més ressò mundial i més digital com ara en Gerard Piqué el posés de moda des de l’avió privat del Futbol Club Barcelona i ara ja n’hi ha d’altres que esperen fer-li la competència i entre elles, evidentment, FACEBOOK que ja ha llançat la seva pròpia plataforma de LIVE VIDEO.

“Què és millor per al teu negoci? Facebook o Periscope”]

PERISCOPE

Creada per Kayvon Beykpour i Hoe Bernstein, va sorgir de la necessitat d’obtenir imatges “reals” de les manifestacions a la plaça Taksim d’Istambul el 2013. Qui millor que els usuaris sense interessos econòmics ni polítics per explicar la “veritat” del que viuen?
Twitter va comprar aquesta app a la fase preliminar per 100 milions de dòlars (segons dades de The New York Times).

FACEBOOK

Quan FACEBOOK va veure la gran volada que va agafar PERISCOPE gràcies a diversos “influencers” a escala mundial, s’abocà immediatament a ampliar la seva, antiga i “privada”, opció de vídeos per tot el món.  Fa poc més d’un mes que s’ha presentat aquests actualització de la xarxa de Zuckerberg i ara ja està disponible per tots els seus usuaris.

“Com funciona Periscope? Consells per usar-lo a la teva empresa o marca.”

Anem al que és realment important:

PERISCOPE

 1. Periscope només funciona a través del teu compte de #twitter
 2. En la navegació inferior hi apareixen tres opcions:
  1. A l’esquerra tens una ICONA de #televisió, equivalent al MUR DE FACEBOOK. Allà hi ha els #streamings de la teva comunitat (els més recents + els suggerits per #Periscope)
  2. La icona de la dreta porta a la part social on veure qui et segueix i a qui segueixes. També permet buscar manualment altres usuaris
  3. La icona central serveix per iniciar el streaming
 3. L’app et permet posar títol a la teva retransmissió en directe. Tindràs tres opcions (les tres icones que hi ha a sobre del botó vermell de Start Broadcast): pots afegir geolocalització, fer una retransmissió privada i enviar una notificació a Twitter
 4. Durant la transmissió, les persones que et segueixen et poden enviar missatges
 5. PERISCOPE et permet fer transmissions privades. I després de 24 hores, TU DECIDEIXES si vols que segueixi actiu el teu vídeo o el vols eliminar.

 

Consells per a la teva marca.

 

 1. L’avantatge més gran és que el vídeo queda gravat i només això ja és ÚTIL per passar-lo per les diferents xarxes de la teva marca
 2. En el cas d’indústries o empreses, realitzar programes en viu per un grup #tancat de clients per mostrar un producte o com funciona un servei pot ser una gran alternativa (però també ho tens a Youtube)
 3. Obertures, inauguracions, presentacions de llibres o entrevistes poden ser casos indicats
 4. En el nostre cas, el començarem a utilitzar per realitzar explicacions de tendències i usos de diferents apps per a la #transformaciódigital de la teva empresa.

El nostre consell és que no sigui TAN IMPROVISAT com ho fa Piqué, ni tan perfecte com TV3. Cal que sigui proper, i que s’hi notin les ganes que tens d’explicar coses dels teus productes.

FACEBOOK

L’ús és moltíssim més simple si pensem que “coneixem” una mica millor aquesta xarxa social. La diferència és en que graves el vídeo i després es visualitza en el teu perfil. NO és necessari tenir un compte a Twitter per poder utilitzar-la, i el pots compartir tant per perfils empresarials com personals.
Només cal que cliquis la icona relacionada amb la transmissió en viu i llestos. Podràs veure quantes vegades es reprodueix el vídeo i l’engagement que genera.
Estàs a punt per treure el Woody Allen que portes dins i promoure la teva marca a través dels vídeos en viu?

Imaginació i estratègia es transformen, així que mans a la feina!

I si vols més idees per utilitzar el LIVEVIDEO

i treure-li tot el potencial en favor del teu negoci, ja ho saps >  #segueixelteuinstint

 

Estratègies per vendre

Existeix infinitat d'informació a Internet per a posicionar, vendre i captar clients. Però respon als teus dubtes? Saps que a Internet tens oportunitats

#segueixelteuinstint

Et podem ajudar

Saps com portar el teu negoci al món digital? El teu ecommerce no ven? Saps com fidelitzar als teus clients? Creus que pots millorar la teva comunicació? La teva imatge corporativa no s'adapta a l'entorn online?

Vols rebre la nostra Newsletter?

Altres notícies

Veure totes les notícies