Artesania Etna, un desenvolupament web on s’entrellaça el modern amb l’artesanal

CLIENT
Artesania Etna

SECTOR
Moda i complements

Artesania Etna és un somni fet realitat per l’Albert i la Laura que, a part de ser parella, comparteixen una mateixa passió: dissenyar i crear joies personalitzades i úniques. Etna és, doncs, un petit taller on cada peça és elaborada amb molta cura i dedicació. Cada petit detall compta.

L’Albert i la Laura, d’Artesania Etna, van acudir a Instint perquè sabien que tractem de plasmar fidelment la imatge corporativa en cada web que dissenyem, creant, així, pàgines amb una personalitat única.

Artesania Etna és, doncs, un concepte web modern, innovador, però que a través de petits detalls com la tipologia de lletra o de números escollits, els materials sobre els que estan exposades les joies, pretenen posar de relleu el treball fet de forma artesanal i únic, tant característic de les joies que surten del taller Etna.

Més enllà de ser una web, Artesania Etna és un ecommerce amb una plataforma de pagament, on els usuaris, a part de poder veure totes les col·leccions creades pel petit taller, ja siguin d’anells, arracades, collarets o polseres per a dones, homes i nens; poden adquirir les seves joies i rebre-les a casa. 

A banda de la plataforma Prestashop de compra de joies, la pàgina web compta amb altres apartats com: un apartat de qui som on s’explica qui hi ha darrere d’Etna; un blog-markets, on s’expliquen curiositats sobre les joies que creen, així com s’informa als clients el calendari de fires i mercats en què trobaran Artesania Etna i; finalment, no pot faltar, l’apartat de contacte. 

Desenvolupament d’un ecommerce de joies artesanals

Per desenvolupar un ecommerce de joies artesanals, s’ha emprat la plataforma ecommerce líder del mercat: el Prestashop. Per aquells que no coneguin que és Prestashop, cal imaginar-se’l com un gestor de continguts molt similar a Wordpress, però pensat per a la creació de botigues online de comerç electrònic pel que compta amb una passarel·la de pagament integrada en la pàgina web.

Per què un petit taller de joies artesanals hauria de tenir un ecommerce i vendre per Internet? Et donem uns quants motius:

  • Rentable i amb poca inversió. Crear una botiga online és una opció molt més econòmica i rentable que tenir una botiga física, ja que no has de fer front als costos de lloguer o altres associats a tenir un local.
  • Ampliació del radi geogràfic. Amb un ecommerce, la barrera geogràfica que té una botiga física es trenca, és a dir, no solament ets capaç d’arribar al client de proximitat, sinó que qualsevol client pot accedir al teva botiga online.
  • Fidelització i retenció dels teus clients. No tot és vendre! A través de la implementació d’estratègies de màrqueting digital com, per exemple, oferir un bon servei d’atenció al client, s’aconsegueix que els clients siguin més feliços i que tornin a nosaltres en un futur.

Aquests només són alguns dels motius per què val la pena tenir una botiga online. Si vols saber-ne més, et recomanem que llegeixis aquest article: 10 motius per tenir un ecommerce i vendre a Internet.

Altres Casos d'Èxit