Agència digital | Instint.net

info@instint.net
Telèfon: +34 93 803 34 99
Igualada (Barcelona)
Twitter d'instint.net Linked'in d'instint.net Google Plus d'instint.net Instagram d'instint.net

Protecció de dades

Informació bàsica sobre protecció de dades


Responsable

Identitat: Instint Tecnologies, S.L. (d’ara endavant, «INSTINT»)
CIF: B-65761637
Adreça postal: Carrer d’Òdena, 34, 1-1 (08700 Igualada)
INSTINT, com a responsable del lloc web, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679, de 27 d’abril, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals (d’ara endavant, «RGPD»), i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic (LSSICE), us informa que ha implantat les mesures de seguretat necessàries, d’índole tècnica i organitzativa, per garantir i protegir la confidencialitat, la integritat i la disponibilitat de les dades introduïdes. 

Finalitat

Tractem les seves dades amb les finalitats de respondre totes les seves consultes, prestar-li els serveis sol·licitats i realitzar-ne la facturació. En cas d’acceptar-ho explícitament també per enviar-li informació comercial a través de butlletins electrònics.
No tractem les vostres dades personals amb cap altra finalitat que les que s’han descrit aquí excepte per obligació legal o requeriment judicial.

Durada

Les dades facilitades per l’interessat es conservaran fins que aquest manifesti la seva voluntat de suprimir-les.

Legitimació

La base jurídica del tractament és el seu consentiment lliure, específic, informat i inequívoc. Per a obtenir resposta a les seves consultes, és necessari que empleni els camps marcats amb asterisc (*).

Destinataris

Les seves dades poden ser cedides a empreses encarregades del tractament de dades (com ara proveïdors de serveis: serveis d’enviament de comunicacions o serveis de missatgeria).
Les seves dades no es transferiran a tercers països.

Drets

Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal i com s’explica en la informació addicional.

Informació addicional

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en els següents enllaços de la nostra pàgina web: Política de Privacitat i Política de Cookies